به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نخستین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی با محوریت کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی طی روزهای 21 تا 23 فروردین ماه به میزبانی داشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود. اين رويداد با هدف راه‌اندازی کسب و کارهای نوآورانه، ایفای نقش دانشگاه در حوزه مسئولیت اجتماعیدر جامعه و شناسايي افراد مستعد و خلاق به منظور كمك به كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي و تقويت روحيه مسئوليت پذيري دانشجويان به منظور حل مسائل و مشكلات جامعه و نيز كمك به ايجاد اشتغال پايدار و نوين براي دانش آموختگان دانشگاهي برگزار مي شود.

رویداد کارافرینی اجتماعی در راستای تفاهم نامه في مابين وزارت كشور و وزارت علوم تحقيقات وفناوري و بر اساس محور هاي موضوعي اعلام شده در اين تفاهم نامه، با هدف كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي از جمله موضوعاتی همچون كنترل و كاهش طلاق، اعتياد به مواد مخدر، كنترل و كاهش خشونت و نزاع، حاشيه نشيني، آسيب هاي نو پديد و مفاسد اجتماعي و اقتصادي در قالب یک رویداد استارت اپی اجرا می شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه رویداد آیین افتتاحیه  روز چهارشنبه 21 فروردین ماه از ساعت 16 در تالار رودکی با حضور 150 تن از شرکت کنندگان و جمعی از مسئولین استانی و کشوری برگزار خواهد شد. همچنین در روز پنجشنبه و جمعه بخش محوری رویداد شامل کارگاه تخصصی و تیم سازی و کار گروهی شرکت کنندگان در جهت توسعه و پرورش ایده های منتخب با حضور مربیان و منتورهای متخصص در دو حوزه تکنیکال و موضوعی ادامه خواهد یافت.

رویداد تخصصی کارافرینی اجتماعی در  روز جمعه 23 فروردین ماه طی آیینی که با حضور مسئولین وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت کشور و همچنین شخصیت های استانی و کشوری برگزار می شود با معرفی و اهدای جوایری به ارزش 250 میلیون ریال به 3 ایده و تیم برتر و 10 شرکت کننده شاخص در بخش های تخصصی رویداد به کار خود پایان خواهد داد.

گفتنی است ایده های برتر این رویداد از حمایت مادی و معنوی دستگاه های دولتی و غیر دولتی مرتبط، پارک علم و فناوری، مراکز رشد دانشگاه و  مراکز شتاب دهی استارت اپی معتبر کشور برخوردار خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

photo 2019-03-29 22-14-47