مراسم اختتامیه نخستین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی در روز جمعه، 23 فروردین ماه 1398 در تالار رودکی مجتمع کانون‌های فرهنگی هنری دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.


به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ در مراسم اختتامیه نخستین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی، در ابتدا 15 تیم شرکت کننده با احتساب 3 دقیقه زمان، به توضیح مختصری از ایده خود و نحوه عملیاتی سازی آن در قالب کارآفرینی اجتماعی پرداختند و پس از آن به پرسش‌های داوران این رویداد، دکتر احمدرضا اصغرپور، عضو هیأت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی، دکتر سعید رضایی، استاد دانشگاه، کارآفرین و دکترای آینده پژوهی، دکتر محمدحسین سجادی نیری، رئیس ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز، و دکتر کمال سختری، عضو هیأت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، پاسخ دادند. پرسش‌های داوران حول موضوعاتی چون نحوه اعتمادسازی، شفاف سازی گروه‌های هدف، مکانیزم فروش، نحوه نیازسنجی، راه‌های ایجاد جذابیت و برتری نسبت به کارهای مشابه و ... بود.

گفتنی است در حین ارائه تیم‌ها، هر یک از حامیان حاضر در برنامه مانند شتابدهنده های کسب و کار، کارخانه های کسب و کار و فناوری، پارک علم و فناوری خراسان، مراکز رشد، شهرداری مشهد و ... در صورت رضایت از طرح بیان شده حمایت های خود را از آن اعلام میکردند.

 tims

davaran

دکتر حمیدرضا طاهری، معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی به عنوان نخستین سخنران ویژه اختتامیه ویژگی اصلی یک کارافرین موفق را عمق نگاه وی برشمرد و تاکید کرد یک کارافرین موفق به نحوی متفاوت به مسائل مینگرد. وی کارافرینی را یک هنر و مهارت اکتسابی دانست که به تمرین و تجربه اندوزی و ممارست نیاز دارد.

taheriii

دکتر طاهری همچنین توجه به کارافرینی را یک ضرورت و وظیفه برای مدیران دانشگاه دانست و تصریح کرد دانشگاه ها با وجود دانشجویان دغدغه مند باید دانشگاه اجتماعی باشند. وی ضمن اشاره به کارافرینی به عنوان یک مسئولیت اجتماعی ازدانشجویان خواست در کنار تلاش برای کسب دانش و آگاهی، نگاه کارافرینانه را در خود تقویت کنند زیرا دانشجوی مفید و سودمند دانشجویی است که این ویژگی را دارا باشد.

ghghafarii

در ادامه دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از لزوم تقویت نسل چهارم دانشگاه ها با عنوان دانشگاه اجتماعی با حمایت وزارت علوم و وزارت کشور و شورای اجتماعی کشور جهت پیشگیری وکنترل آسیب های اجتماعی سخن گقت. وی نکته ی اصلی کارافرینی اجتماعی را دیدن دیگران و توجه به فراتر از خود دانست و تاکید کرد دانشجویان دغدغه مند باید به مسائل فراتر از درس های روزمره ی خود نیز توجه کنند و به حرکت و پویایی اهتمام ورزند.

 heydarii

سپس دکتر محمدرضا حیدری، رییس شورای اسلامی مشهد نیز ضمن سپاسگزاری از دست اندر کاران این رویداد با اشاره به همدلی مردم در حادثه سیل، مهربانی را یکی از ویژگی های مهم مردم ایران دانست که کارافرینی اجتماعی نیز یک از مصادیق این مهربانی میباشد.

در ادامه ی مراسم از داوران و منتور های رویداد تجلیل به عمل آمد.

هیئت داوران در هریک از بخش های انضباط کاری، ارتباط با مشتری، ارزش پیشنهادی، مدل تحلیلی، ارائه ی خوب، موفقیت کار تیمی، شناسایی مسئله و اجرایی بودن ایده، یک تیم را به عنوان برگزیده معرفی نمودند که به آن تیم مبلغ یک میلیون تومان بابت همین بخش پرداخت میشود.

در پایان نیز سه تیم برتر در کل رویداد معرفی شدند. تیم شماره 7 با نام مهرآفرینان سرزمین سکوت که از تعدادی عضو ناشنوا نیز بهره میبرد عنوان نخست، تیم شماره 8 با نام مامان مهد، عنوان دوم، و تیم شماره ی 11 با نام زمان، عنوان سوم را کسب کردند. جوایز این بخش به ترتیب، هفت، پنج و سه میلیون تومان بود. ضمن این که در پایان برای تیم چهارم نیز مبلغ دو میلیون تومان در نظر گرفته شد.

royesen

team1 

team2

team3 

برای مشاهده تصاویر بیشتر کلیک کنید 

خبرنگاران: سینا نصیری- مریم فرشچی

عکاسان: زهره کاظمی- فاطمه مشارزاده

{jcomments on}

نوشتن دیدگاه

ارسال