photo 2019-04-12 20-27-05

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، جناب آقای دکتر حمیدرضا طاهری ، طی پیامی از از کلیه عوامل اجرایی نخستین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی تقدیر و تشکر نمودند. در متن این پیام آمده است :

خداوند متعال را شاکریم که بار دیگر همت والا و تلاش بیدریغ همکاران گرانقدر و دانشجویان عزیز موجب شد نخستین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی به شکل مطلوب و شایسته ای برگزار گردد که این مهم مایه  فخر ومباهات برای دانشگاه فردوسی مشهد است.
اعتقاد راسخ دارم برگزاری دقیق و با کیفیت چنین رویدادی در سطح ملی امری خطیر و مهم است و دستیابی به این توفیقات ارزنده در پرتو یکدلی، همبستگی، عزم و تلاش مجدانه تمامی اعضای ستاد اجرایی حاصل گردید.
لذا بر خود لازم می دانم از مساعی ارزشمند و مسئولیت پذیری همه همکاران در بخش های مختلف دانشگاه به ویژه مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه و نیز دانشجویان عزیز در ستاد اجرایی این رویداد ملی تقدیر و تشکر نمایم.
امید است این اهتمام با توکل بر خداوند متعال به طور مستمر و موثر تداوم و ارتقاء یافته  وهمچون همیشه برگی بردفتر افتخارات دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگ ترین پایگاه علمی شرق کشورافزوده گردد.
در پایان از درگاه خداوند متعال سربلندی و موفقیت روز افزون همه را خواستارم.

دکتر حمیدرضا طاهری
معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی