به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ اولین جلسه از سری گفتارهای دانشگاه فردوسی مشهد (Ferdowsi Talks) به همت انجمن علمی مهندسی صنایع در روز سه شنبه 10 اردیبهشت ساعت 12 در محل آمفی تئاتر خوارزمی دانشکده مهندسی برگزار می‌شود.

محور اصلی سری اول گفتارهای فردوسی «آموزش» است که دو سخنران شامل یک استاد و یک دانشجو با مشخصات زیر دارد:
سخنران اول: دکتر مجید میرزاوزیری، استاد گروه علوم ریاضی؛ موضوع: سلطان جذابیت، تخمه (18 دقیقه). دکتر میرزاوزیری به راهکارهای جذاب کردن آموزش می‌پردازد.
سخنران دوم: پوریا قرشی، نفر نخست مسابقه ارائه برتر؛ موضوع: من یک سوزنبان هستم. (18 دقیقه) وی به این موضوع خواهد پرداخت که چگونه و با چه دلایلی مسیر زندگی آموزشی خود را در مراحل مختلف مانند یک سوزنبان تغییر داده است.

talk1