به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، نخستین جشنواره فرهنگی و هنری " سبقت آزاد"  در راستای توسعه و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و با هدف گفتمان سازی عمومی و همگانی کردن فریضتین در خرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود.
در این جشنواره که ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد می باشد علاقه مندان می توانند در بخش های چهارگانه   عکس، داستانک، جملات کوتاه ادبی و فیلم های کوتاه 100 ثانیه ای موبایلی ایده‌های خود را  به ‌منظور ایجاد تحول، نوآوری، اثربخشی و کیفی نمودن برنامه‌های امر به معروف و نهی از منکر به دبیرخانه  این جشنواره ارسال نمایند.

گفتنی است  در هر رشته از بخش های چهارگانه جشنواره 3 جایزه 250 هزار تومانی، 200 هزار تومانی و 150 هزار تومانی پیش بینی شده است. همچنین در بخش جنبی این جشنواره از 3 کارگروه برتر امر به معروف و نهی ازمنکر دانشکده ها تقدیر خواهد شد.

آخرین مهلت ارسال آثار تا 17 خردادماه  ماه سال جاری می‌باشد. علاقمندان شرکت در جشنواره می‌توانند آثار خود را به پست الکترونیکی مدیریت فرهنگی وفعالیت های داوطلبانه به نشانی :   ارسال نمایند. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر شماره تماس 38806464 آماده پاسخگویی به عزیزان دانشگاهی می باشد.

گفتنی است این جشنواره با همکاری مدیریت فرهنگی وفعالیت های داوطلبانه و شورای امر به معروف و نهی از منکر برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

photo 2019-05-14 15-57-01