sport01

طبق روال هرساله، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد در نظر دارد با برگزاری کلاسهای ورزشی، تفریحی متنوع رویکرد جدیدی را در اوقات فراغت رقم زند.

از 18 خرداد ماه ثبت نام برای عموم علاقمندان نیز فعال خواهد شد. ثبت نام به صورت غیر حضوری و از طریق لینک "ثبت نام در کلاسهای اوقات فراغت" موجود در سایت اداره کل تربیت بدنی امکان پذیر خواهد بود لطفا از مراجعه حضوری خودداری کنید.

جهت اطلاع از لیست کلاسهای ارائه شده فایل های ذیل را دریافت نمایید

برنامه کلاسها ویژه پسران زیر 16 سال                                  دریافت فایل

برنامه کلاسها ویژه دختران زیر 16 سال                                 دریافت فایل

برنامه کلاسها ویژه خواهران و برادران بالای 16 سال               دریافت فایل