1

جلسه مشترک شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه با کارگروه امر به معروف و نهی از منکر دانشکده علوم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، در این جلسه که روز سه شنبه 1 مردادماه، با حضور حجت الاسلام حسینی مطلق رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و اعضای شورا در دانشکده علوم برگزار شد، دکتر عباسی رئیس دانشکده علوم به ارائه گزارشی از فعالیت ها و اقدامهای انجام شده برای احیای امر به معروف و نهی از منکر و تصمیمات اخذ شده در قالب کارگروه امر به معروف و نهی از منکر دانشکده پرداخت و بر حفظ شان و کرامت دانشجویان و دعوت اعضای دانشکده بر رفتار مناسب با محیط آکادمیک و علمی برای ایجاد محیطی سالم و با نشاط در دانشکده علوم، تاکید کرد.

در ادامه اعضای کارگروه دانشکده به ارائه دغدغه ها و نقطه نظرات دانشکده و اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان پرداخته و پیشنهادها و تصمیم های اخذ شده در کارگروه را با اعضای شورای دانشگاه به اشتراک گذاشتند.

2

در ادامه جلسه حجت الاسلام حسینی مطلق بر حفظ کرامت دانشجویان و اعضای دانشگاه تاکید کرده و در سخنانی با یادآوری نقش تربیتی استادان گفت: چقدر خوب است که اعضای دانشگاه شامل استادان، دانشجویان و کارکنان، امر به معروف و نهی از منکر را از خودشان آغاز کنند تا تاثیر بیشتری بر مخاطب داشته باشد و استادان به نقش و اثرگذاری اخلاقی خود در رفتار و کردار دانشجویان توجه کنند. ایشان در ادامه گفت: گاهی اوقات خوب گوش دادن به حرف ها و درد دل های دانشجویان باعث خیر و از مظاهر و مصداق های معروف است و باید بتوانیم با انجام کارهای کوچک با تاثیرگذاری بزرگ در جهت اجرای فریضتین گام برداریم.

3

در ادامه جلسه اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جلسه مشترک و شنیدن نظرها و دیدگاه های اعضای کارگروه دانشکده علوم، بر شناخت اولویت های معروف و منکر و ارائه آن به جامعه دانشگاهی تاکید کردند.