همایش آموزشی اولین دورۀ مسابقات موت‌کورت میان‌دانشگاهی خراسان بزرگ برگزار می‌شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، همایش آموزشی اولین دورۀ مسابقات موت‌کورت میان‌دانشگاهی خراسان بزرگ به‌همت انجمن‌های علمی حقوق دانشگاه‌های فردوسی، بین‌المللی امام رضا (ع)، آزاد مشهد و دانشگاه خراسان برگزار می‌شود.

این همایش برای بزرگداشت مصطفی بنده، قاضی بازنشسته و با حضور صادق صفری، بازپرس ویژۀ قتل شعبه ۲۰۸ مشهد، در محل سالن همایش سردار قاسم سلیمانی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) و در تاریخ ۱۱ دی‌ماه 1400، ساعت ۱۴:۳۰ برگزار خواهد شد.

همایش از طریق صفحۀ اینستاگرام https://www.instagram.com/mootcourts_khorasan نیز قابل پیگیری است.

شایان ذکر است که داشتن کارت ورود به جلسه و شرکت کلیۀ تیم‌های حاضر در مسابقات الزامی است و درهای سالن راس ساعت 14:30 بسته خواهد شد.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: سیماخاوری
دبیر کارگروه پوشش خبری: یگانه تقی‌زاده