photo ۲۰۱۹-۱۰-۳۰ ۱۲-۱۰-۰۰
مصطفی توفیقی، دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد، با کسب پنج جایزه همزمان از جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشگاهیان، سوگواره ملی اربعین، چاووشی بیداران و جایزه ادبی بوشهر، تعداد  جوایز کسب شده ملی و بین المللی خود را به بیش از ۲۰۰ جایزه ادبی رساند.
دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد، که نخستین جایزه شعری خود را از جشنواره شعر رضوی دانشجویان در سال ۸۵ دریافت کرده است، با کسب پنج جایزه ملی دیگر، دویستمین جایزه ادبی خود را به ثبت رساند.
شاعر کتاب «مرثیه‌ای برای گنجشک‌ها» که علاوه‌ بر شعر کلاسیک و نو، در زمینه‌های داستان، روزنامه‌نگاری، عکّاسی، و هنرهای تجسّمی فعالیت می‌کند، تاکنون جایزه‌ی شعر بنیاد ژاله اصفهانی(لندن)، جایزه شعر بنیاد احمد شاملو به انتخاب مخاطبان، جایزه ادبی انتشارات نوگام (لندن)، جایزه ادبی سیزیف، و جایزه ادبی نیاوران را برنده شده و در دو سال پیاپی، کاندیدای نهایی جایزه شعر خبرنگاران بوده است. اشعار وی پیش از این در سال ۲۰۱۲ بر دیوار دانشگاه SOAS  لندن و در سال ۲۰۱۶ بر دیوار مرکز اسلامی لندن به نمایش گذاشته شده  و در سال ۲۰۱۳ در برنامه جایزه جهانی فدوی طوقان در عمان قرائت شده است.
همچنین در میان دویست جایزه ادبی این نویسنده مشهدی، هفت جایزه از کنگره شعر رضوی، سه جایزه از جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان، سه جایزه از جشنواره بین المللی یار و یادگار، دو جایزه کنگره  ملی شاهچراغ، سه جایزه کنگره شعر آیینه نبی، سه جایزه کنگره ملی عاشورا،  چهار جایزه جشنواره سرزمین نور، سه جایزه کنگره شهدای دانشجو و ده ها جایزه ادبی دیگر به چشم می خورد.
از دیگر جوایز ادبی کسب شده توسط این نویسنده می توان به جایزه اول شعر انقلاب، جایزه اول جشنواره ملی دانشجویان و طلاب، و نیز جوایز ادبی کیش، ققنوس، لیراو، یوسف، غدیر، مقاومت ملل،  و جایزه ملی هنر اسلامی اشاره کرد.
گفتنی است از این نویسنده و شاعر جوان، علاوه بر بیش از یکصد‌و‌پنجاه تألیف مشترک با نویسندگان و شاعران ایران و جهان، حدود بیست عنوان کتاب به طور مستقل در ایران و سایر کشورهای جهان انتشار یافته است که جدیدترین آن‌ها، مجموعه شعر اجتماعی «سنگ های بسته، سگ های باز» به تازگی توسط نشر آفتاب نروژ و بنگاه جهانی نشر آمازون منتشر شده است و دو کتاب «ت» و «کافه های بی تو» به زودی توسط نشر نامه ی مهر منتشر می شود.

خبرنگار : مسعود محمدزاده تمام