harkat

جشنواره بین المللی حرکت ویژه انجمن های علمی دانشجویی و با تأکید بر هم افزایی، تکثیر ایده های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن های علمی دانشجویی همه ساله برگزار می شود. این جشنواره تلاش می کند تا مبنا و مبدا حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیت های علمی دانشجویی باشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دوازدهمین دوره جشنواره بین المللی حرکت رویدادی برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویان است. این جشنواره، به صورت سالانه و با سیاست گذاری و برنامه ریزی اداره کل فرهنگی و اجتماعی و با همکاری دانشگاه ه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور و حمایت و مشارکت نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی برگزار می شود.

راهبرد اصلی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این دوره، تاکید بر اقتصاد دانش بنیان و مقاومتی و تغییر رویکرد برگزاری جشنواره با تکیه بر این مهم است.  بر این اساس دستورالعمل دوره دوازدهم جشنواره تهیه، تنظیم و اجرا می شود.

دانلود دستورالعمل اجرایی
جشنواره بین المللی حرکت