soghot-iran-tasliat-

" إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "

ایران امروز در داغی دیگر فرو رفته است، در ماتم و اندوه عروج جمعی از بهترین فرزندانش، گل های این سرزمین کهن که در لحظه‌ای که ای کاش زمان بر خود نمی دید، در اوج شکوفایی و جلوه‌گری شان بر زمین فسرده شدند. تسلیت باد بر ایران و ایرانی این مصیبت بزرگ. در این روزهای سخت بر یکایک ماست که وظیفه و تعهد مان نسبت به یکدیگر و نسبت به سرزمین عزیزمان را از یاد نبریم و تلخی بی پایان این فقدان ها را بهانه ای برای یادآوری مداوم مسئولیت های اجتماعی و انسانی مان به خود و به یکدیگر قرار دهیم. در چنین شرایطی صیانت از انسجام ملی و نظم اجتماعی، در عین انتظار برای پاسخگویی صادقانه و دقیق متولیان امر، مسئولیتی فراگیر است.
باشد که خدای مهربان همگان به ویژه عزیزان درگذشته در سانحه دردناک هوایی اخیر را مورد رحمت و مغفرت بی کرانش قرار دهد.

مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه

دانشگاه فردوسی مشهد