jashnvareh ide

معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با هدف به ميدان آوردن ظرفيت كنش گران فرهنگي، ادبي و هنري دانشگاهي به منظور نقش آفريني در ثبت هنرمندانه دستاوردهاي تلاش چند ماهه كشور در كنترل بيماري كرونا، تقويت مسؤليت اجتماعي جامعه دانشگاهي در مواجهه با موضوعات مهم اجتماع، معرفي دستاوردهاي دانشگاهيان در زمينه هاي ادبي، فرهنگي، هنري با موضوع مقابله با بيماري كرونا و ترويج فرهنگ سلامت محور با بهره گيري از ابزار ادبيات و هنر، اقدام به برگزاري جشنواره ادبي، فرهنگي، هنري دانشگاهيان نموده است.
اين جشنواره در ادامه مرحله چهارم پويش «زندگي، دست ياريگر توست» و با همكاري پنج دانشگاه فردوسي مشهد، شهيد چمران اهواز، مازندران، كردستان و شهركرد  و مشاركت دانشگاهيان برگزار مي شود.
 دانشگاه فردوسي مشهد به عنوان يكي از 5 دانشگاه مشاركت كننده در اين طرح ملي مسئوليت برگزاري بخش خلاقيت وايده پردازي را بر عهده دارد.

اهداف جشنواره:

به ميدان آوردن ظرفيت كنش گران فرهنگي، ادبي و هنري دانشگاهي به منظور نقش آفريني در ثبت هنرمندانه دستاوردهاي تلاش چند ماهه كشور در كنترل كرونا
تقويت مسئوليت اجتماعي جامعه دانشگاهي در مواجهه با موضوعات مهم اجتماع
معرفي دستاوردهاي دانشگاهيان در
زمينه هاي ادبي، فرهنگي، هنري با موضوع مقابله با كرونا
ترويج فرهنگ سلامت محور با بهره گيري از ابزار ادبيات و هنر

موضوعات جشنواره:

۱-كرونا و مسئوليت شهروندي در موضع پيشگيري

۲-كرونا و تغيير در سبك زندگي

۳-كرونا، همدلي و مهرباني شهروندان

۴-كرونا، ايثار و تلاش جهادگونه كادر درماني

گستره اجرا:

دانشگاه فردوسي مشهد برگزار كننده اين رويداد ملي  در سطح  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي  سراسر كشور مي باشد. از كليه دانشگايان معزز( اساتيد، دانشجويان و كاركنان) دعوت مي شود در اين رويداد فرهنگي و اجتماعي شركت فرمايند.

عناوين بخش خلاقيت و ايده پردازي:
ايده شو،  كارآفريني اجتماعي، نوآوري اجتماعي، ايده هاي استارت اپي

اين بخش از جشنواره با هدف شناسايي و معرفي برترين طرح ها و يا ايده هاي قابل تجاري سازي در عرصه اجتماعي برگزار مي شود. شركت كنندگان در اين بخش لازم است با در نظر گرفتن معيارهاي تعيين شده، ايده و يا طرح ارائه شده خود را بر روي توسعه يك محصول / خدمت مبتكرانه متمركز نمايند كه يا كاربرد بديعي از فناوري هاي موجود و يا ايجاد يك فناوري است.

معيارهاي داوري طرح ها:

- چگونگي كمك طرح در توسعه فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و يا جامعه

- سطح خلاقيت، ابتكار و نوآوري بكار گرفته شده

- چگونگي استفاده از فرصت تشخيص داده شده براي كسب و كار

- امكان پذيري فني، قابليت اجرا و ظرفيت لازم براي سرمايه گذاري

- توان كارشناسي مورد نياز براي اجراي طرح

مشخصات طرح كامل

شامل عنوان طرح، نام طراح يا طراحان، مدت تخميني انجام طرح، ميزان سرمايه اوليه مورد نياز، تشريح و توجيه فناوري طرح، وجه تمايز طرح در مقايسه با طرح هاي موجود، پيوست فرهنگي ، چگونگي تحقق نياز فرهنگي جامعه توسط طرح

جوايز و هدايا:

رتبه نخست: 6 ميليون تومان همراه با لوح تقدير
رتبه  دوم:    4 ميليون تومان همراه با  لوح تقدير
رتبه سوم:    2 ميليون تومان همراه با لوح تقدير

و 7 جايزه يك ميليون توماني براي ايده هاي شايسته تقدير

گاه شمار جشنواره:

مهلت ثبت نام و ارسال آثار: تا 25  مردادماه 1399

با توجه به تصميم گيري دبيرخانه مركزي جشنواره فرهنگي ادبي و هنري دانشگاهيان زمان بندي داوري آثار و برگزاري اختتاميه جشنواره متعاقبا اعلام خواهد شد.

نحوه شركت در بخش خلاقيت و ايده پردازي جشنواره:

علاقه مندان به شركت در بخش خلاقيت و ايده پردازي مي توانند با توجه به قوانين و مقررات درج شده فراخوان جشنواره آثار خود را در سايت مديريت فرهنگي و فعاليت هاي دانشگاه فردوسي مشهد با آدرس: http://farhangi.um.ac.ir  بارگذاري كنند.

راه هاي ارتباطي با دبيرخانه رويداد:

براي كسب اطلاعات بيشتر و آخرين اخبار اين رويداد؛  ما را در شبكه هاي اجتماعي  به آدرس@farhangifum  و  @FumEvent  دنبال كنيد.

تلفن هاي تماس دبيرخانه:

آدرس وبگاه مديريت فرهنگي وفعاليت هاي داوطلبانه دانشگاه فردوسي مشهد:

علاقه مندان به شرکت در بخش خلاقیت و نوآوری می توانند با توجه به قوانین و مقررات درج شده فراخوان جشنواره آثار خود را در سایت مدیریت فرهنگی و فعالیت های دانشگاه فردوسی مشهد بارگذاری کنند.

لینک دریافت فراخوان جشنواره

زمان ارسال آثار به پایان رسیده و آثار در حال داوری است.