photo 2020-08-13 16-36-03

دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، با انتشار پیامی، موفقیت انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی مشهد در جشنواره بین المللی حرکت را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد در این پیام آمده است:

افتخارآفرینی ارزشمند دانشجویان انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد در دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت را خدمت خانواده بزرگ این دانشگاه تبریک عرض می نمایم.
اینجانب ضمن تبریک  به دانشگاهیان به ویژه دانشجویان فعال و تلاشگر انجمن های علمی، همکاران خدوم مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه و اساتید مشاور انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد، امیدوارم با تداوم حمایت ها و راهنمایی های اساتید دانشگاه از تلاش های قابل تقدیر انجمن های علمی شاهد رشد و درخشش روز افزون دانشگاه پر افتخار فردوسی مشهد در عرصه های فرهنگی و اجتماعی کشور باشیم.

حمیدرضا طاهری
معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد