باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی در گفتگو با دکتر مهدی کرمانی، مدیر فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه به بررسی تاثیر برگزاری نمایشگاه‌های دفاع مقدس بر جوانان پرداخت.
دکتر کرمانی در پاسخ به پرسش "تیجه مواجهه جوانان با دستاوردهای نسل پیشین چیست؟" بیان کرد: باید توجه کنیم‌ که هر جامعه‌ای بخش مهمی از پویایی و حیات خود را مرهون فعالیت‌ها و داشته‌هایش در طول زمان است. اگر شرایطی فراهم شود که دستاوردها و افتخارات نسل‌های گذشته در طول زمان جریان پیدا کنند و جوانان با آنها مواجه شوند، انسجام‌ ملی و فعالیت‌های جمعی افزایش پیدا خواهد کرد.
ایشان در خصوص تاثیر نمایشگاه‌های دفاع مقدس بر مخاطبان تصریح کرد: چنین‌ نمایشگاه‌هایی باعث ارائه جلوه‌هایی از افتخارات مهم در جامعه ایرانی می‌باشد و می‌تواند باعث آشنایی افراد و نسل‌های مختلف با دستاوردهای گذشتگان و همچنین ایجاد احساس افتخار و شور انگیزی در آنها شود.
وی ادامه داد: نقش جوانان و دانشگاه‌ها در بسیاری از افتخارات معاصر ما در عرصه‌های مختلف غیر قابل انکار است. چرا که بخش قابل توجهی از افتخارات ما توسط جوانان و نیروهای برآمده از محیط مدرسه و دانشگاه سرچشمه می‌گیرد که منتهی به انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس شده است.
دکتر کرمانی در پاسخ به پرسش نقش دانشگاه فردوسی در این نمایشگاه افزود: مدیران و مسئولان دانشگاه فردوسی این ضرورت را احساس کردند که همگام با نهادها و مجموعه‌های دیگر، دستاوردهای ۴۰ سالگی دفاع مقدس را از طریق چنین نمایشگاه‌هایی به حضور دیگران برسانند و جلوه‌های ایثار که در فضای دانشگاه و توسط جامعه دانشگاهی مشهد رقم خورده در معرض مراجعه‌ کنندگان قرار دهند.
وی در پایان صحبت های خود به بیان ارزش حضور دانشگاه‌ها در نمایشگاه پرداخت: از آنجایی که جوانان، امروز آشنایی و اعتماد بیشتری به دانشگاه و چهره‌های دانشگاهی دارند، وقتی روایت‌هایی را از واقعیات گذشته و حال از زبان اساتید می شنوند، به فکر فرورفته و در نتیجه تاثیر مفیدتر و موثرتری بر آنها می‌گذارد. البته به همان نسبت این تاثیرگذاری در مراحل بعدی زندگی جوان ارزشمندتر و پایدارتر نیز خواهد بود.

مصاحبه کننده: زهرا باغبان