yaarigaran

پایگاه علمی، آموزشی و اطلاع رسانی یاریگران زندگی با ماموریت پیشگیری اولیه از اعتیاد از سال 1389 با همكاري ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری راه اندازي شده است. این پایگاه در تلاش است كه با اطلاع رساني و آگاهي بخشي به مخاطبين كانون های هدف مختلف از جمله : دانشگاه ها، مدارس، محيط های كار، محله ها، رسانه ها و خانواده ها ؛ در بستر فضای مجازی؛ سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان ها را در کشور کنترل و کاهش دهد. این پایگاه با تمرکز بر بخش علمی و آموزشی در سطوح مختلف به ویژه برای جوانان، دانشجویان و دانشگاهیان برنامه های مختلفی را در جهت کنترل و کاهش سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان ها دارد که یکی از برنامه های آن ارتقاء سطح سلامت جامعه به لحاظ جسمی، روحی و روانی می باشد. ارتقاء سطح، بینش، نگرش و دانش نسبت به پدیده پیچیده و چند وجهی اجتماعی اعتیاد، از رسالت های مهم این پایگاه علمی و آموزشی می باشد.

 همچنین این پایگاه به لحاظ هنری نیز فعال بوده و در زمینه های عکس، پوستر، کاریکاتور، فیلم کوتاه ، انیمیشن، شعر، داستان و... در تلاش است با استفاده از ظرفیت های هنری پیام اجتماعی و پیشگیرانه را به صورت غیر مستقیم منتقل نماید. برخي از اهداف و ماموريت هاي اين سايت عبارتند از :

هدف غایی:

-کنترل و کاهش شیوع اعتیاد و آسیب های اجتماعی در اقشار مختلف کشور، بر اساس ارتقاء سطح دانش و بینش مخاطبان.

ـ ارتقاء سطح سلامت اجتماعی اقشار مختلف جامعه با تاکید بر تقویت مهارت های اجتماعی و فرهنگ سازی در سبک زندگی سالم و به دور از مواد مخدر و روان گردان ها.

اهداف فرعی:

1.شناخت و آسيب‌ شناسي مسائل و معضلات اجتماعی به ویژه اعتیاد، با رويكردي علمی و مساله محور.

2. ایجاد دغدغه و جریان سازی در میان استادان و کنشگران متخصص و علاقه مند در دانشگاه ها.

3. فراهم کردن زمینه های ورود بیشتر اساتید به مباحث اجتماعی؛ به ویژه اعتیاد و آسیب های اجتماعی.

4. ارائه راه کارهای کاربردی در حوزه پیشگیری از اعتیاد، توسط اساتید دانشگاه ها، دانشجویان، متخصصین، کنشگران و سمن های فعال در این حوزه.

5.فرهنگ سازي و افزايش سرمايه اجتماعي در فضاي اجتماعی کشور.

6.فراهم نمودن زمينه مناسب براي بهره گیری از ظرفیت های علمی و فرهنگی جهت پیشگیری از اعتیاد و ایجاد هم‌انديشي صاحب نظران و متفكران عرصه‌هاي اجتماعي و فرهنگي.

7.آماده كردن شرايط جهت مشاركت طيف‌هاي مختلف جامعه در راستاي كاهش معضلات و آسيب‌هاي اجتماعی

8. استفاده از ایده ها و برنامه های جدید در کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی جامعه؛ به ویژه در موضوع پیشگیری از اعتیاد

9.ارتقای امر اطلاع رسانی هدفمند و افزایش سطح دانش تخصصی معلمان، اساتید، دانش آموزان، دانشجویان، والدین و سایر اقشار جامعه.

10. ارائه اطلاعات و منابع آموزشی کاربردی در پیشگیری از اعتیاد.

لینک دسترسی : http://yaarigaran.ir/

{jcomments on}

نوشتن دیدگاه

ارسال