به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، مصاحبه‌ای با جناب آقای وحید آذری‌فر، مسئول غرفه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس، به مناسبت برگزاری این نمایشگاه انجام شد.
آقای آذری‌فر در ابتدا علت حضور غرفه دانشگاه علوم پزشکی در این نمایشگاه را اینگونه توضیح داد که برای برخی افراد سوال است که حضور غرفه دانشگاه علوم پزشکی مشهد چه ارتباطی به دفاع مقدس دارد؟ باید گفت در آن دوران همکاران من و افرادی که در حوزه بهداشت و درمان بودند، برای پیگیری مسائل مربوط به درمان و بهداشت مناطق عملیاتی و سلامت رزمندگان در کنار بقیه آنان جان‌فشانی کردند.
وی درخصوص هدف از برپایی این غرفه گفت: ما می‌خواهیم ارتباط بین رزمندگان آن دوران و افرادی که حدود 8 ماه است در حال مبارزه با کرونا هستند و اسم آنها را مدافعان سلامت گذاشته‌ایم نشان دهیم. همکاران ما به تعبیر مقام معظم رهبری مانند کسانی هستند که در دوران دفاع مقدس جان‌فشانی می‌کردند. ما اینجا عکس افراد و همکارانی را داریم که در همین مدت جان خود را فدا کرده‌اند. در این چهار روز که این غرفه و نمایشگاه را داریم، سعی کرده‌ایم به خوبی با عکس‌ها، تابلوهای نقاشی و پوسترها ارتباط و تشابه همکاران و رزمندگان دفاع مقدس را نشان دهیم.
مسئول غرفه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان افزود: استقبال از نمایشگاه به خاطر شرایط فعلی کمتر است. اگر تبلیغات و اطلاع‌رسانی بیشتری انجام می شد، قطعا تعداد بازدیدکنندگان بیشتر بود. اما طبق دستورالعملی که از سوی ستاد اجرایی نمایشگاه بین‌المللی به دست ما رسید، تصمیم گرفتیم مردم را به جهت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در معذوریت قرار ندهیم. اگرچه با توجه به اطلاع رسانی اندک استقبال خیلی خوب بوده است.

مصاحبه کننده: یگانه تقی زاده