namayeshgah defae moghadas

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد به گفت وگو با مهندس هادی اکرمی، کارشناس فرهنگی دانشگاه فردوسی و مسئول غرفه این دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس، به مناسبت برگزاری این نمایشگاه پرداخت.

مهندس اکرمی درپاسخ به علت حضور دانشگاه فردوسی در نمایشگاه دفاع مقدس بیان کرد: با توجه به دستورالعمل‌های ابلاغ شده از سوی ستاد کل نیروهای مسلح، نمایشگاه ملی و استانی دستاوردهای چهل ساله دفاع مقدس و مقاومت در چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس برپا گردید و کلیه دستگاه‌های اجرایی و نظامی موظف شدند در این نمایشگاه حضور پیدا کنند. دانشگاه فردوسی هم یکی از دستگاه‌های اجرایی زیر مجموعه وزارت علوم تحقیقات و فناوری است، بنابراین لازم دانستیم در این نمایشگاه شرکت کنیم و دستاوردهای دفاع مقدس را در حوزه‌های آموزش، تحقیقات، پژوهش و فعالیت‌های مربوطه نشان دهیم.
وی ادامه داد: کلیه دانشگاهیان اعم از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی در زمان جنگ تحمیلی دوشادوش بقیه اقشار جامعه به دفاع از کشور پرداختند. مخاطبین می‌توانند با حضور در غرفه مشاهده کنند که اعضای هیئت علمی که در آن زمان در جبهه‌های جنگ بودند، اکنون به همراه کارکنان و دانشجویان دانشگاه در جبهه آموزش و پژوهش حضور دارند و به امر آموزش دانشجویان و نسل جوان و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه مشغولند.
کارشناس فرهنگی دانشگاه فردوسی در پایان خاطر نشان کرد: باتوجه به شیوع بیماری کرونا، مردم سعی کردند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در نمایشگاه حضور پیدا کنند. هرچند تبلیغات خاصی برای این نمایشگاه انجام نشد، اما هرشب شاهد هستیم که افراد به ویژه خانواده‌ها، جوانان و بانوان برای بازدید از نمایشگاه مراجعه می کنند و از غرفه دانشگاه هم بازدید خوبی به عمل آمده است.

مصاحبه کننده: یگانه تقی زاده