به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ انجمن علمی شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد اقدام به برگزاری مسابقه ملی عکاسی روایت شهر و کرونا می کند.

در این مسابقه داوری آثار از دو بعد عکاسی و شهرسازی و توسط هیئت داوران، مهدی پور عبادی، عکاس و مدرس عکاسی، مهدی عقیقی، عکاس و فیلم ساز، دکتر حسین معروفی، عضو هیئت علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر پارسا پهلوان، عضو هیئت علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد انجام خواهد شد.

برای برندگان این آثار مبلغ 10000000 میلیون ریال برای نفر اول،5000000 میلیون ریال برای نفر دوم، و 2500000 میلیون ریال وجه نقد برای نفر سوم درنظر گرفته شده است.
قابل ذکر است که، مهلت ارسال آثار از8 تا 30 آذرماه 1399 بوده و علاقه مندان می توانند آثار خود را به ایمیل  ارسال کنند.

photo ۲۰۲۰-۱۱-۲۸ ۱۸-۲۸-۲۸