photo ۲۰۲۰-۱۲-۳۰ ۲۲-۳۴-۳۳ 2

مدیر فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه دانشگاه فردوسی گفت: فضای کانون برای کانونی‌ها، از آن جهت که ذوق و انرژی زیادی برای حوزه‌ای که درگیر آن می‌شوند دارند، یک فرآوری رقم می‌زند که در انتها بزرگ می‌شوند و شخصیت و تعادل پیدا می‌کنند. نسل‌های جدیدی که وارد دانشگاه می‌شوند، بسیار از ما جلوتر هستند و آمادگی برای رسیدن به اوج را دارند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، اختتامیه دهمین و یازدهمین جشنواره رویش دانشگاهی با حضور مسئولین، کارشناسان و فعالان این حوزه، در تاریخ ۹ دی ماه ۱۳۹۹ برگزار گردید.
علیرضا افکاری دبیر سابق شورای هماهنگی کانونها اظهار نمود: در کار گروهی اگر اختلاف نظر و سلیقه‌ای نباشد، پیشرفتی نیز حاصل نخواهد شد. خانواده کانونی‌ها کارنامه ی درخشانی رقم زده‌اند و فعالیت درخشانی داشته‌اند.
وی ادامه داد: فکری به حال نسل جدیدی که وارد دانشگاه شده‌اند باید کرد. در عمل نیاز است اتفاقی برای شیوه الگوی مشارکت فرهنگی در آینده دانشگاه بیفتد.
دبیر اجرایی یازدهمین دوره جشنواره رویش دانشگاهی گفت: چند سال اخیر، اوج درخشش فعالیت کانونی‌ها بود. این انتقال تجربه باید در چارچوب درست صورت بگیرد و کار به دست افرادی داده شود که این موضوع را درک کنند.

در ادامه، دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی ضمن ابزار خوش‌حالی و موفقیت برای کانونی ها بیان کرد: امیدواریم در آینده کانون‌ها، کانون گردهمایی هنرمندان و هنردوستان باشد که در کنار تحصیل دانش، به فعالیت‌های مورد علاقه‌شان نیز بپردازند.

در ادامه برنامه ضمن اعلام نام برگزیدگان کانون‌های فرهنگی دانشگاه فردوسی در هشتمین جشنواره ملی رویش از این افراد تقدیر شد.

زینب خاوری از کانون فیلم و عکس، شاهد بنی اسدی از کانون شعر و ادب، امیر علی برومند از کانون هنرهای تجسمی، زرآسازردکانلو از کانون موسیقی، عالیه خالقی از کانون سبزاندیشان، اقای امینی از کانون قرآن و عترت، غزاله رضایی از کانون کتاب و اندیشه و سید جواد فیاض از کانون نجوم جز برگزیدگان جشنواره رویش ملی بودند که در این جشنواره مورد تقدیر قرار گرفتند.

سپس از دبیران برگزیده کانون‌ها در یازدهمین جشنواره رویش دانشگاهی تقدیر به عمل آمد که عبارت اند از:
 مهدی نصیرالدینی از کانون فیلم و عکس، سید محمد جواد فیاض از کانون نجوم اماتوری، یاسین اژدریان از کانون فرهنگ و ایران شناسی، مهدی حسینی از کانون سرگرمی و سلامت، نیکی شیبانی از کانون تاک، امیرعلی برومند از کانون هنرهای تجسمی، نسرین محمدی از کانون صنایع دستی، امیررضا ظفری از کانون هلال احمر، محمدحسین نجفی از کانون همیاران سلامت روان، مجتبی مشمول از کانون حس هفتم، زرآسا زردکانلو از کانون موسیقی، آقای امینی از کانون قرآن و عترت، یونس رحیم‌نژاد از  کانون حیات، غزاله رضایی از کانون کتاب و اندیشه، شاهد بنی‌اسدی از کانون شعر و ادب، عبدالرضا اکبری از کانون میثاق با افلاکیان، رضا آقامحمدا از کانون امام رضا(ع)، محبوبه اقتداری از کانون نماز و کمیل حیدر از کانون ملل

همچنین رتبه‌های اول تا سوم کانون‌ها در یازدهمین جشنواره رویش دانشگاهی و دبیر برتر این جشنواره معرفی شدند.
که رتبه اول به کانون حس هفتم، رتبه دوم به کانون مهدویت و رتبه سوم به طور مشترک به کانون تاک و سرگرمی و سلامت تعلق گرفت.
و از غزاله رضایی به عنوان دبیر برتر یازدهمین جشنواره رویش دانشگاهی یاد شد.

خبرنگاران: فاطمه معماریان- یگانه تقی زاده

photo ۲۰۲۰-۱۲-۳۰ ۱۹-۲۷-۳۶