دبیران شورای صنفی دانشکده های «علوم ورزشی» و «منابع طبیعی و محیط زیست» انتخاب شدند

Untitled-1 71 0

جلسات تعیین دبیران شورای صنفی دانشکده های «علوم ورزشی» و «منابع طبیعی و محیط زیست» به ترتیب در روزهای 18 و 19 دی ماه در سالن جلسات این دانشکده ها برگزار شد. در این جلسات که برای تعیین دبیر شورای صنفی این دانشکده ها از ساعت 12 تا ساعت 12:45 صبح به طول انجامید کاندیداهای دبیری شورای صنفی دانشکده آمادگی خود را اعلام نمودند.

در ادامه کاندیداهای دبیری شورای صنفی این دانشکده ها به ارائه نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداخته و به سوالات اعضای حاضر پاسخ دادند. سپس رای گیری بصورت مخفی برای انتخاب دبیر از میان کاندیداها انجام شد که پس از شمارش آراء، آقای جواد بنی حسن به عنوان دبیر شورای صنفی دانشکده علوم ورزشی و خانم سحر رضاپور به عنوان دبیر شورای صنفی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست انتخاب گردیدند.

یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت

• همایش