پیام تسلیت رئیس دانشگاه فردوسی مشهدبه مناسبت رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی

alalam 636194986847173544 25f 4x3

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه و به نقل از روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت درگذشت مجاهد فقیه، حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی، یار دیرین امام (ره) و یاور روزهای سخت انقلاب و مقام معظم رهبری، پیام تسلیتی به این شرح صادر کرد:

کل نفس ذائقه الموت

رحلت نابهنگام و جانکاه بزرگمرد انقلاب، حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی، یاردیرین امام و رهبری که عمر پر برکت خویش را مصروف حفظ و اعتلای آرمان های انقلاب کبیر اسلامی و ایران عزیز نمود، مایه بهت و اندوه عموم ایرانیان شد. آن نستوه مبارز و مجاهد اسلام و انقلاب هماره در بزنگاه های بحران خیز معاصر، نقش بی بدیلی در عبور از بحران و ایجاد اطمینان در میان ملت داشت و با درک دقیق و نگاه عمیق خود، حافظ انقلاب و میراث آن بود.

دانشگاه فردوسی مشهد این ضایعه دردناک را به عموم مردم شریف ایران و بیت محترم ایشان، به ویژه دانشگاهیان تسلیت عرض نموده و از آستان احدیت برای روح بلندش ، علو درجات مسئلت می نماید. یاد، راه و مرامش گرامی باد.

محمد کافی

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد