quran36 tamdid

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ مهلت ارسال آثار رشته های آوایی، پژوهشی، ادبی، هنری، فن آوری، نهج البلاغه و صحیه سجادیه سی و ششمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور تمدید شد.

بخش آوایی شامل هشت رشته :

• قرائت تحقیق
  • قرائت ترتیل
  • اذان (ویژه برادران)
  • تواشیح و همخوانی قرآنی (ویژه برادران)

(قرعه های تلاوت این بخش در انتهای خبر بارگذاری شده است )

بخش پژوهشی شامل سه رشته:

• تلخیص کتاب
  • نقد کتاب

بخش ادبی شامل چهار رشته:

• شعر
  • داستان نویسی
  • فیلم‌نامه نویسی
  • نمایش‌نامه نویسی

بخش هنری شامل هفت رشته:

• خوشنویسی
  • نقاشی
  • عکس
  • تذهیب
  • فيلم کوتاه
  • معرق و منبت
  • طراحي پوستر

بخش فن آوری شامل سه رشته:

• تولید نرم افزار
  • تولید اپلیکیشن
  • کانال های مجازی قرآنی

بخش نهج البلاغه شامل سه رشته:

• معارف نهج البلاغه
  • مقاله نویسی
  • حفظ فرازهای نهج البلاغه  توضیح: آزمون این رشته بصورت مجازی و در بازه زمانی برگزاری مرحله سراسری بخش معارفی برگزار خواهد شد، (منبع آزمون کتاب درسنامه نهج البلاغه (جلد 5)/مولف: حجت الاسلام حمید محمدی)

بخش صحیفه سجادیه شامل چهار رشته:

• معارف صحیفه سجادیه
  • مقاله نویسی
  • حفظ فرازهای صحیفه سجادیه  توضیح: آزمون این رشته بصورت مجازی و در بازه زمانی برگزاری مرحله سراسری بخش معارفی برگزار خواهد شد. (منبع آزمون: کتاب درسنامه صحیفه سجادیه (جلد 2)/مولف: حجت الاسلام حمید محمدی)
  • دعاخوانی ویژه فرازهای صحیفه سجادیه

بخش نو آفرینی قرآنی(استارت آپ های قرآنی) شامل رشته:

• ایده شو(ایده پردازی نو آفرینی قرآنی)

نکات قابل توجه:

پیرو استعلام از اداره فعالیت های دینی و قرآنی اداره کل پشتیبانی فعالیت های فرهنگی واجتماعی وزارت علوم، به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند متقاضیان شرکت در سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور صرفا می توانند در یکی از 40 رشته بخش های 9 گانه  این جشنواره شرکت کنند.
این نکته به صراحت در بند یک آیین نامه جشنواره در صفحه 15 ذکر شده است.
شرط پذیرش دانشجویان در جشنواره، اشتغال به تحصیل در زمان ثبت نام در مرحله مقدماتی جشنواره است.

زمان ‌بندی ثبت نام و چگونگی ارسال آثار بخش های مختلف جشنواره:

• دانشجویان گرامی برای ثبت نام در سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور باید به پورتال دانشجویی خود مراجعه کنند. ( ثبت نام در پرتال دانشجویی برای تمامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد الزامی بوده و شرکت کنندگان بخش های معارفی باید هم در این سامانه و هم در سامانه تعریف شده از سوی وزارت علوم ثبت نام بعمل آورند.)
  • ارسال آثار سایر رشته ها حداکثر تا تاریخ 15 آبان 1400 از طریق شبکه های اجتماعی متصل به شماره 09036030686

(جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه برگزاری مرحله دانشگاهی سی وششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، مستقر در واحد قرآن و عترت مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه با شماره  05138806486 تماس بگیرید.)

جهت اطلاع از برنامه های قرآنی و زمان بندی بخش های مختلف سی و ششمین جشنواره، ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید:

• سایت مدیریت فرهنگی و فعالیتهای داوطلبانه به آدرس farhangi.um.ac.ir
  • کانال دبیرخانه اجرایی مرحله دانشگاهی سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور: Quran_fum@
  • کانال رویدادهای فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد: farhangifum@
  • صفحه اینستاگرام مدیریت فرهنگی و فعالیتهای داوطلبانه : farhangi.fum@