ثبت نام کلاس های فرهنگی و هنری دانشگاه آغاز شد

cla4 1

ثبت نام کلاس های فرهنگی و هنری دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد؛ طلوع شیخ زاده کارشناس فرهنگی دانشگاه و مسول برگزاری کلاس های فرهنگی و هنری از آغاز ثبت نام کلاس های فرهنگی و هنری از روز چهارشنبه 13 بهمن ماه خبر داد و گفت : در این دوره بیش از 20 عنوان کلاس در زمینه های هنرهای تجسمی و صنایع دستی برای دانشجویان علاقه مند تدارک دیده شده است .

وی در ادامه افزود : ثبت نام این دوره از کلاس ها تا چهارشنبه 27 بهمن ماه ادامه خواهد داشت و شروع کلاس ها از  روز شنبه 30 بهمن خواهد بود.

کارشناس فرهنگی دانشگاه  خاطر نشان کرد :  ثبت نام  همه روزه از ساعت 9 الی 14 در محل اتاق 14 مجتمع کانون های فرهنگی و هنری ( جنب مسجد امام رضا علیه السلام ) انجام خواهد شد و دانشجویان علاقه مند با همراه داشتن تصویر کارت دانشجویی خود می توانند در این دوره از کلاس های  فرهنگی و هنری ثبت نام کنند.

برای دريافت برنامه کلاس های فرهنگی و هنری اينجا کليک کنيد

دیدگاه‌ها

+2 #1 کورش 1395-11-19 10:31
چرا کلاس های موسیقی نمیذارید؟؟؟؟
نقل قول کردن

1. خبرها