نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت در مشهد گشایش یافت

photo 2017-06-04 18-01-01

دوازدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد شنبه شب در مرکز نمایشگاه های حرم مطهر رضوی گشایش یافت.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از ایرنا، دوازدهمین دوره نمایشگاه قرآن و عترت مشهد با رویکرد مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 میلادی دایر شده و تا 20 خرداد جاری ادامه می یابد.
این نمایشگاه در هشت هزار متر مربع فضای مسقف دایر شده و دارای 27 کمیته و 24 بخش از جمله کودک و نوجوان، عترت و ولایت، نشر الکترونیک، بخش بین الملل و مشهد 2017 می باشد.
کشورهایی از جمله افغانستان، پاکستان، سوریه، عراق، ترکیه، آذربایجان، ترکمنستان و تاجیکستان در بخش پایتخت فرهنگی جهان اسلام دوازدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد که از ساعت 19 تا 24 هر شب دایر است، حضور دارند.
همزمان با نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت در مشهد در 10 شهرستان خراسان رضوی از جمله سبزوار، تربت حیدریه، کاشمر، گناباد، نیشابور، قوچان، درگز، خواف، تربت جام و سرخس برگزار می شود.

گفتنی است کانون دانشجویی  قرآن و عترت  به نمایندگی از دانشگاه فردوسی مشهد  در این نمایشگاه حضور دارد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد