اولین دوره مسابقه ملی مدیریت عملیات در صنعت چاپ و نشر برگزار شد

photo 2017-07-14 12-25-56

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، مرحله نهایی اولین دوره مسابقه ملی مدیریت عملیات در صنعت چاپ و نشر در روز چهارشنبه 21 تیرماه به همت گروه و انجمن علمی مهندسیصنایع دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید. بر اساس اعلام دبیرخانه این مسابقات اسامی تیم های برتر به شرح زیر اعلام شد:

تیم اول : علی میرشاه ولد از دانشگاه پیام نور همدان
تیم دوم : فرهاد یوسفی مقدم و پویان نیکزاد از دانشگاه تهران
تیم سوم : هما فرجادیان، سپیده سمع، ساجده پورنادری و سعیده صولتی از دانشگاه فردوسی مشهد

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که حامی مادی و معنوی این مسابقه بود، به ۳ تیم برتر به ترتیب مبالغ ۳۰.۰۰۰.۰۰۰، ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ و ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال به عنوان جایزه اهدا کرد.

در حاشیه این مسابقه نیز نشستی با حضور اعضای هیئت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران در حوزه های مختلف صنعت برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد