مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت تمدید شد

636457284194333910

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت تا ۲۴ آبان ماه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ دکتر موسوی با اعلام این خبر افزود: دومین دوره جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت ۲۱ و ۲۲ آذرماه به میزبانی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار می شود.

این جشنواره با محوریت شهدای گمنام، شهدای دانشجو، شهدای مدافع حرم، شهدای غواص، شهدای رسانه دفاع مقدس و مقاومت، آزاد سازی خرمشهر و راهیان نور اجرا می شود.

وی در تبیین بخش های مختلف این جشنواره اظهار داشت: جشنواره در دو بخش ادبیات مقاومت شامل آثار شعر و داستان و بخش هنر مقاومت شامل آثار عکس، نقاشی، طراحی پوستر، نمایش خیابانی فیلم کوتاه و موسیقی برگزار می شود.

وی ادامه داد: دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور اعم از دانشگاه های دولتی، غیرانتفاعی، پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی امکان شرکت در این جشنواره را دارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تعداد آثار ثبت شده در سامانه جشنواره را تا کنون ۶۱۷ اثر عنوان کرد و افزود: در بخش عکس ۱۲۰ اثر، ۱۷ اثر بخش فیلم، بخش موسیقی ۱۶ اثر و بخش طراحی پوستر ۳۰ اثر، در بخش نمایش خیابانی ۳ اثر، ۱۶۰ اثر در بخش داستان و در بخش شعر ۲۷۰ اثر تا کنون به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

وی با اشاره به اکران برخی از آثار برگزیده بخش فیلم در مراسم اختتامیه این جشنواره افزود: اجرای تئاتر خیابانی، برگزاری شب شعر در مزار شهدای گمنام و بازدید از نمایشگاه عکس و بازدید از موزه دفاع مقدس خرمشهر و یادمان شهدای شلمچه از برنامه های روز نخست جشنواره است.

دکتر موسوی افزود: مراسم اختتامیه این جشنواره ۲۲ آذرماه با حضور مقامات کشوری و لشکری، مسئولان استانی، مسئولان فرهنگی وزارت علوم برگزار می شود.

وی در پایان گفت: نمایش برخی آثار برگزیده، تجلیل از خانواده شهدای حرم استان، اهدای جوایز برگزیدگان از جمله برنامه های این مراسم خواهد بود.