دومین دوره انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان به مرحله دوم کشیده شد
انتخابات دومین دوره شورای صنفی دانشجویان در 11 دانشکده و 2 مجموعه خوابگاهی دانشگاه فردوسی مشهد در مرحله اول از ساعت 9 تا 19 روز دو شنبه 22 آبان ماه 1396 برگزار شد. در این دوره از انتخابات 292 نفر کاندیدا ثبت نام کردند که پس از بررسی و احراز صلاحیت ها ، تعداد 266 نفر به عنوان کاندیدا به رقابت با یکدیگر پرداختند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، طبق شیوه نامه اجرایی شورای صنفی دانشجویان، حد نصاب نسبت شرکت کنندگان در هر واحد، 25 درصد تعیین گردیده که داوطلبان شوراها در مرحله اول با کسب نصف بعلاوه یک کل آراء انتخاب خواهند شد. بر این اساس، انتخابات در همه واحدها در مرحله دوم انجام خواهد شد که زمان آن پس از بررسی اعتراضات در کمیته نظارت بر انتخابات و تایید شورای نظارت بر وضعیت صنفی رفاهی دانشجویان، متعاقبا اعلام خواهد شد.
لازم به ذکر است طبق ماده 19 شیوه نامه اجرایی شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه های کشور، کاندیداها در مرحله دوم با کسب اکثریت نسبی رای دهندگان (صرف نظر از تعداد و درصد آن ها) حائز شرایط شناخته خواهند شد.
گزارش آماری مرحله اول دومین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان
- منتشر شده در سه شنبه, 23 آبان 1396
- بازدید: 641
- اخبار
- اطلاعیه ها
- نظرها
-
وام کمک هزینه سفر برای پیاده روی اربعین، به زائران دانشجو پرداخت میشود
سلام من و همسرم هردو دانشجو فردوسی هستیم و انشاءالله عازم عتبات هستیم برای اربعین ، به هرکدوم از ... -
مسابقه كتابخواني به مناسبت هفته حجاب و عفاف برگزار می شود
سلام سوال چهارم مسابقه دوتا جواب درست داره لطفا اصلاحش کنید -
نشست علمی "کاهش اعدام در جرایم مرتبط با مواد مخدر یا افزایش اعدام؟" برگزار شد
سلام از کجا میشه فایل صوتی یا تصویری این جلسه رو تهیه کرد -
درخشش دانشجویان دانشگاهفردوسیمشهد در مرحله منطقهای جشنواره قرآن و عترت
واقعا جای تاسف داره که شما برگزیدگان دانشگاه رو به صورت دقیق نمیدونید .سرکار خانم فاطمه غلامی که ...