film

خانه فيلم مديريت فرهنگي و فوق برنامه در مجتمع کانون‌هاي فرهنگي و هنري، از سال 1381 فعاليت خود را آغاز نمود و در حال حاضر يکي از مهمترين پايگاه‌هاي عرضه محصولات فرهنگي در دانشگاه فردوسي مشهد به شمار مي‌رود.

در اين واحد محصولات فرهنگي با موضوعات متنوع و جذاب در قالب‌هاي Tape، CD وDVD  گردآوري شده است. با توجه به جايگاه علمي مجموعه سعي شده است کيفيت آثار گردآوري شده از جهت محتوا و ارزش‌هاي ساختاري و موضوعي در شأن دانشگاهيان باشد.

هم اينک قريب به 6000 عنوان فيلم و نرم‌افزار در اين مجموعه وجود دارد. همچنين در بخش نوار کاست با توجه به نياز مخاطبان تلاش گرديده آثاري با موضوعات متنوع تهيه گردد. در اين بخش مي‌توان به بخش‌‌هاي مختلفي نظير سخنراني، تفسير و ترتيل قرآن، مداحي و تواشيح، موسيقي و ... اشاره نمود.

ساعات کار اين واحد در طي سال تحصيلي در شيفت صبح از ساعت 8:30 الی 13:30 و بعداز ظهر 16 الی 19 می باشد.