دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یکی از دانشگاه‌های جامع برتر کشور، نه تنها در حوزه‌های علمی و پژوهشی جایگاه ویژه ای در بین مراکز علمی کشور دارد، بلکه در چند سال گذشته همواره از دانشگاه‌های برجسته در حوزه فرهنگی و اجتماعی بوده است. این برجستگی مرهون فعالیت‌های داوطلبانه فرهنگی و اجتماعی عموم دانشگاهیان (استادان، دانشجویان و کارمندان) و انباشت تجربه و دانش در این حوزه است.

دریافت مقاله

در هیمن راستا مدیریت فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه دانشگاه در نظر دارد جهت غنای علمی سایت معاونت از مقاله های عموم دانشگاهیان در محورهای مرتبط با فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه استفاده کند. مقاله های رسیده در شورای سردبیری سایت مورد بررسی قرار گرفته و سپس در سایت مدیریت منتشر خواهند شد. مؤلفان مقاله های برتر به شیوه مقتضی مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

محورهای پیشنهادی

• مباحث نظری پیرامون بایسته های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تراز ایران اسلامی.
  • تحلیل فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه
  • تحلیل ویژه الزامات و بایسته های تشکل های دانشگاهی (از قبیل تشکل های اسلامی، انجمن‌های علمی، انجمن‌های صنفی، کانون‌های فرهنگی، نشریات در گروه‌های استادان، دانشجویان، کارمندان)
  • نقد حقوقی، جامعه‌شناسی، روان شناسی، دینی، و ... فضاهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه.
  • تحلیل اوقات فراغت دانشگاهیان
  • تحلیل کجروی های اجتماعی در دانشگاه و راه کارهای پیشگیری و مقابله
  • سایر محورهای مرتبط

ویژگی‌ها و ساختار مقالات

• مقاله اصلی باشد یعنی ضمن استفاده از دیگر منابع، حاصل افکار خود مؤلف بوده و اصول امانت داری در آنها رعایت شده باشد.
  • اگر مقاله قبلا در مکان دیگری منتظر شده،حتما ذکر گردد.
  • حجم مقاله حداقل 800 و حداکثر 1500 کلمه باشد.

پیشنهاد کتاب

همچنین دعوت می‌شود به منظور افزایش آگاهی از انتشار کتاب‌هایی که اخیراً توسط اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه فردوسی مشهد نوشته، تالیف یا ترجمه شده است اطلاعات آن را (از قبیل عکس جلد کتاب، نام کتاب، نام نویسنده یا نویسندگان، نام مترجم، انتشارات، و...) جهت درج در سایت مدیریت فرهنگی و فعالیتهای داوطلبانه، ارسال نمایید.

روش ارسال مقاله و پیشنهاد کتاب:

ارسال فایل word به آدرس ایمیل