photo 2017-01-07 10-12-12

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، صبح شنبه 18 دیماه 1395، آیین تکریم و معارفه معاونت فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی در تالار گفتگو برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور دکتر علی یوسفی معاون سابق فرهنگی و اجتماعی، دکتر کامران داوری معاون فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی و مدیران و کارکنان حوزه معاونت برگزار گردید، از خدمات ارزنده سه ساله دکتر یوسفی معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تقدیر بعمل آمد.

دکتر کامران داوری در بخشی از این مراسم ضمن تشکر و قدردانی از خدمات دکتر یوسفی در دوران تصدی این مسئولیت ابراز امیدواری کرد که همچنان معاونت فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی بتواند از خدمات و رهنمود های ایشان بهره مند گردد.

همچنین برخی از مدیران و کارکنان حوزه در سخنانی ضمن تبریک به معاون جدید از خدمات دکتر یوسفی تقدیر و قدردانی کردند.

لازم به ذکر است ادغام دو معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت دانشجویی که با تصویب هیات امنای دانشگاه و تایید وزارت علوم انجام گردید؛ از اوایل سال 1395 در فرآیندی مشارکتی با همکاری دو معاونت در تدوین ساختار و مدیریت های جدید انجام شد و هفته گذشته با حکم و ابلاغ دکتر کافی، رییس دانشگاه تحقق پذیرفت.