ziafat95winter

هشتمین دوره آموزشی طرح "ضیافت اندیشه (معرفت افزایی)" ویژه اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد با مشاركت مركز هم اندیشی استادان و نخبگان در دانشگاه ها و معاونت آموزشی و تحصیلات تكمیلی و معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه فردوسی مشهد، در نظر دارد هشتمین دوره آموزشی طرح "ضیافت اندیشه (معرفت افزایی)" ویژه اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد را برگزار نماید. این دوره ها به صورت حضوری و در قالب كارگاهی برگزار می شود.

ثبت نام این دوره از تاریخ 21 دیماه آغاز و تا تاریخ 28 دیماه 95 ادامه دارد كه به صورت تلفنی توسط كارشناسان محترم معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع (سركار خانم اطهری به شماره تلفن 38802322) و برای تكمیل فرآیند ثبت نام می بایست از طریق درگاه ثبت نام در سایت نهاد اقدام فرمایید. خواهشمند است قبل از ثبت نام حتما فایل راهنما كه شامل عناوین كارگاه ها؛ زمان بندی؛ نام و مشخصات مدرس مدعو و نكات ضروری می باشد را دریافت كرده و نسبت به انتخاب كارگاه های خود اقدام نمایید.

ثبت نام در سايت nahad.um.ac.ir

فایل راهنمای ثبت نام