mosabeghe

انجمن علمي دانشكده علوم رياضي با همكاري شركت سودا فناور رايانه ماندگار، مسابقه كشوري برنامه نويسي تلفن همراه (اندرويد و آي او اس ) را در روزهاي 4 و 5 اسفند ماه 1395 ساعت 8 الي 18 در اين دانشكده برگزار مي كند.

به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه فردوسي مشهد، هر تيم متشكل از دو نفر است و هزينه ثبت نام تيم ها براي دانشجويان 20  هزار تومان و براي سايرين 30 هزار تومان مي باشد. براي تيم هاي شهرستاني خوابگاه با هزینه هر نفر 10  هزارتومان تامین مي شود.

براساس اين گزارش، جوايزي براي دو تيم برتر در نظر گرفته شده است. جايزه هاي تيم اول: يك عدد سكه يك گرمي طلا به همراه دو عدد فلش مموري 64 گيگابايت، دو عدد پاوربانك، همراه با لوح تقدير. همچنين جايزه تيم دوم: دو عدد فلش مموري 64 گيگا بايت، دو عدد پاوربانك همراه با لوح تقدير. گفتني است علاقه مندان مي توانند، براي ثبت نام در اين دوره و كسب اطلاع بيشتر به دفتر انجمن علمي اين دانشكده مراجعه يا با شماره (09158351466) تماس حاصل نمايند.​