21329 252303

به گزارش خبرنگارفرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از روابط عمومی جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، جشنواره هشتم با موضوع آزاد برای جامعه پزشکی کشور (ویژه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت و موضوع آزاد ویژه کارمندان، استادان، اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت و دانش‌آموختگان علوم پزشکی کشور) و موضوع سلامت (ویژه دانشجویان تمام دانشگاه‌ها ، مراکز و موسسات آموزش عالی کشور) برگزار خواهد شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه دائم جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، مهلت ثبت نام و ارسال آثار تا یکشنبه اول اسفندماه 1395 تمدید شده است.

علاقه‌مندان شرکت در جشنواره برای ثبت نام، دریافت مقررات و آئین نامه جشنواره و اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت جشنواره به آدرس www.festivalf.ir مراجعه کنند.
گفتنی است دبیرخانه دائم جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت در آدرس تهران، میدان ولی‌عصر(عج)، بالاتر از چهارراه طالقانی،‌نبش کوچه گیلان، پلاک 1605 واقع است و تلفن‌های دبیرخانه جهت تماس عبارتند از: 88946917-021 و 88946916-021 همچنین اخبار جشنواره از طریق کانال تلگرام @Radanews  مخابره خواهد شد.

هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، در پنج بخش تئاتر،‌ فیلم، ادبی، ‌هنرهای تجسمی و موسیقی،  زمستان امسال به دبیری دکتر حسام‌الدین علامه برگزار خواهد شد.