poster -16

مسئول خانه نشريات دانشگاه فردوسي مشهد گفت: ثبت نام نامزدي پانزدهمين انتخابات مديران‌ مسئول نشريات دانشجويي در دانشگاه فردوسي مشهد جهت عضويت در كميته ناظر بر نشريات دانشگاه آغاز شد.

مهدي حافظي در گفتگو با خبرنگار فرهنگي دانشگاه فردوسي مشهد ضمن اعلام اين خبر عنوان كرد: با توجه به ابلاغ كميته مركزي ناظر بر نشريات دانشگاهي در وزارت علوم، به منظور لزوم یکسان سازی تاریخ برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در  کمیته های ناظر بر نشریات دانشگاه های سراسر کشور و نیز برگزاری پانزدهمین همایش مدیران مسئول منتخب نشریات کشور در اردیبهشت ماه 1396 ، اين انتخابات در روز دوشنبه 9 اسفند ماه 95 ساعت 12 برگزاركنند.

وي افزود: انتخابات در سالیان گذشته به صورت الكترونيكي و از پرتال دانشجويان انجام مي گرفت اما از دوره چهاردهم، طبق مصوبه كميته ناظر بر نشريات دانشگاه انتخابات در قالب يك گردهمايي و به همراه معارفه نامزدها در آمفي تئاتر دانشكده دامپزشكي و به صورت حضوري برگزار مي گردد.

مسئول خانه نشريات خاطر نشان كرد: مديران مسئول علاقه مند و واجد شرایط جهت نامزدي در اين انتخابات مي توانند از روز چهارشنبه 20 بهمن تا پايان وقت اداري یکشنبه 24 بهمن ماه 95، جهت ثبت نام به خانه نشريات دانشگاه مراجعه نمايند.

حافظي برنامه زمانبندي روز انتخابات را به شرح ذيل اعلام كرد:

1. معارفه نامزدها انتخابات در آمفي تئاتر دانشكده دامپزشكي
  2. برگزاري انتخابات در آمفي تئاتر دانشكده دامپزشكي

در اطلاعيه زير زمانبندي كامل انتخابات به همراه شرايط نامزدي و اخذ راي از مديران مسئول نشريات اعلام گرديده است.

اطلاعيه و زمانبندی كامل انتخابات

شیوه نامه انتخابات مدیران مسئول