1

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد؛ بیست‌وهفتمین جلسة گروه تعالی صالحین شهیدمدرّس بسیج کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد، مرکّب از بسیجیان پژوهشکدة علوم گیاهی، مرکز اطلاعات و فناوری اطلاعات (فاوا)، دانشکدة منابع‌طبیعی و محیط‌زیست و نیز تعدادی از همکاران بسیجی شاغل در ادارة حفاظت فیزیکی، ادارة امور تغذیه، معاونت پژوهشی و مرکز رشد، تأسیسات، دانشکدة معماری و پردیس بین‌الملل دانشگاه روز یکشنبه 10بهمن‌ماه1395 برگزار شد.
در این جلسة که در پژوهشکدة علوم گیاهی برگزار شد، موضوعات همچون تدبّر در چهار آیة ابتدایی سورة مبارکة نوح؛ نکته‌ها و عبرت‌های حادثة آتش‌سوزی پلاسکو؛ تحلیلی درخصوص مهم‌ترین رسالت ما در رابطه با انقلاب اسلامی ایران در مقطع حاضر و فهرست اصلاحات اساسی در زمینة سبک زندگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است این سلسله جلسات با حضور کارکنان بسیجی دانشگاه فردوسی مشهد به صورت ماهانه برگزار می شود.

برای دریافت گزارش مشروح جلسه اینجا کلیک کنید

خبرنگار فرهنگی/ پژوهشکده علوم گیاهی : مهندس حسن پرسا