photo 2017-02-16 07-56-38

نخستین جلسه اعضای باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی؛ نخستین جلسه گفتگو و برنامه ریزی باشگاه خبرنگاران با حضور  ناصربرفرازی  کارشناس واحد رسانه و ارتباطات مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه  چهارشنبه ۲۶  بهمن ماه در محل تالار گفتگو معاونت فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی برگزار شد .

برفرازی در جریان این نشست طرح ها و اهداف کلی باشگاه خبرنگاران را در نیمسال دوم تحصیلی برای اعضا تشریح کرد و‌ ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های مستمر اعضا باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی ، فعالیت پایدار و مجدانه ی انها را خواستار شد. همچنین ایشان از برگزاری کارگاه های خبرنویسی و برنامه های آموزشی مرتبط خبر داد .

در ادامه هریک از خبرنگاران نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند و در خصوص موضوعات طرح شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مینا شهابی