کارگاه آموزشی triz به همت انجمن علمی مهندسی صنایع برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی، کارگاه آموزشی triz پنج شنبه 19 اسفند 1395 با حضور مهندس محمد حسین روحانی در دانشکده فنی و مهندسی برگزار می شود.

علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند تا سه شنبه  17 اسفند ماه به دفتر انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مراجعه کنند  و یا با شماره 0939 876 5101  تماس حاصل نمایند.

تریز (TRIZ) واژه ای است که از حروف اول کلمات روسی عبارت Teoriya  Resheniya  Izobrotelskikh Zadatch  گرفته شده است که به معنی « نظریه حل مسئله ابداعی » است واز برجسته ترین و جامع ترین رویکردها و روش شناسی های علم خلاقیت شناسی     ( Creatology ) می باشد.با توجه به اهمیت و کاربردهای زیاد دانش خلاقیت شناسی و تریز ،امروزه در دانشگاه های زیادی این موضوعات علمی نوین به عنوان واحد درسی  برای دانشجویان رشته های مختلف ارائه می گردد .

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد:مریم یعقوب پور

photo 2017-03-01 08-59-48