​نشست تخصصی موسيقي فيلم با عنوان « پلي از هنر اول به هنر هفتم » با تلاش كانون موسيقي دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، در اين برنامه که روز دوشنبه 16 اسفندماه در دانشکده ادبیات برگزار شد ، كريستف رضاعي، آهنگساز و موسيقيدان برجسته ايراني به عنوان مهمان برنامه حضور داشت.

در این برنامه، كريستف رضاعي ضمن تعريف مفاهيم و مباني موسيقي فيلم در ايران و جهان به بررسي موسيقي فيلم آثار سینمایی مطرح ايران و جهان پرداخت.

وی در ادامه با بررسي و آناليز چند فيلم از منظر موسيقي، در مورد موسیقی فیلم های كنعان، در دنياي تو ساعت چند است و … توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه، كليپي از موسيقي فيلم هايی کریستف رضایی و همچنين لحظه اعطای سیمرغ بلورین بهترین موسيقي فيلم سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به ایشان  به نمايش در آمد.

در انتهاي برنامه، کریستف رضایی به پرسش های دانشجويان در رابطه با  اهداف آهنگسازي فیلم  و دیدگاه ايشان از سكانس هاي مختلف يك فيلم پاسخ گفت.

شایان ذکر است این جلسه تخصصی به همت کانون موسیقی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

- کریستف رضاعی (زاده ۱۳۴۴ تولوز فرانسه) آهنگ‌ساز و نوازنده پیانو است.

وی از مادری فرانسوی و پدری ایرانی در سال ۱۹۶۶ میلادی در شهر تولوز فرانسه متولد شد. در رشته موسیقی (پیانو - آواز و تئوری) و در کنار آن در مهندسی و بازاریابی تحصیل کرده‌است. وی در ژوئن ۲۰۰۰  به اتفاق آراء جایزه نخست یک مسابقه آهنگسازی که توسط انجمن فرهنگی ایتالیا برگزار شده بود را از آن خود کرد که موضوع این مسابقه «سرود صلح برای هزاره سوم بود».  موسیقی خاص او در فیلم در دنیای تو ساعت چند است؟ جایزه بهترین موسیقی فیلم جشن حافظ را به دست آورد. وی همچنین سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر را برای فیلم نگار دریافت نمود.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم طلوع شیخ زاده