photo 2017-03-09 15-49-43

برگزيدگان رشته هاي حفظ و بخش معارفي سي و دومين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان اعلام شد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسي مشهد، برگزيدگان رشته هاي حفظ و بخش معارفي مرحله دانشگاهي سي و دومين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان اعلام شد.

اكرم شاهد كارشناس واحد امور قرآن و عترت ضمن اعلام این خبرگفت: در این دوره از جشنواره 200 تن از دانشجویان  در 12 رشته كتبي با یکدیگر به رقابت پرداختند و در پایان كه 47 دانشجو حائر بیشترین امتیاز گردیدند.

گفتنی است اسامي منتخبین صرفا جهت تقدير در مرحله دانشگاهي است و لزوما به معني دعوت به مرحله منطقه اي نمي باشد. اسامي برگزيدگان منتخب راه يافته به مرحله منطقه اي كه در ارديبهشت ماه به ميزباني دانشگاه مازندارن برگزار مي شود از طريق همين پایگاه اطلاع رسانی اعلام خواهد شد.

جهت دریافت اسامی برگزیدگان اینجا کلیک کنید