ثبت نام هفتمين اعتكاف دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد از تاريخ 14 الي 20 فروردين ماه 94 ثبت نام بصورت حضوري انجام شد و ثبت نام كنندگان كه بالغ به 980 دانشجوي دختر و پسر هستند براي حضور در مراسم و انجام اعتكاف از روز دوشنبه 21 فروردين ماه 96 در دو مسجد حضرت زهرا (س) و امام رضا(ع) پرديس دانشگاه فردوسي مشهد مستقر شدند.

برگزاري سلسله سخنراني هاي شبانه حجج اسلام روح و الهي خراساني و برگزاري مناجات  شبانه با حضور حجت الاسلام نصيري و شكري و نماز قضا از برنامه هاي بعد از نماز مغرب هر شب معتكفين  بود كه در اين سه روز برگزار شد .

سخنراني حجت الاسلام حسيني قمي و روايت گري علي رضا دلبريان از برنامه هاي روز اول اين مراسم بوده است.

سخنرانان در سخنراني خود به تعريف اعتكاف و فلسفه آن پرداختند و اظهار داشتند : ما به اعتكاف مي آييم تا از شلوغي و تعلقات دنيا فرار كنيم. در روايات آمده است: ففروا إلي الله، به سوي خدا فرار كنيد. و چه پناهگاهي بهتر از خانه خداست؟

ايشان در ادامه، با بررسي آيات معوذتين تصريح كردند : هر شري كه به ما برسد از جانب مخلوقات است و اين درحاليست كه خالق به راحتي از عهده اين مخلوقات بر مي آيد و بايد از او ياري خواست.

همچنين در سخنراني هاي خود به بيان فرازهايي از مناجات المريدين پرداختند و برخي نكات معرفتي اين دعاي گرانسنگ را در جمع معتكفين يادآور شدند.

سخنراني آيت الله علم الهدي نماينده ولي فقيه در روز چهارشنبه براي معتكفين حاضر در پرديس دانشگاه فردوسي مشهد نيز از برنامه هاي مراسم اعتكاف بود

آيت الله علم الهدي نماينده ولي فقيه در استان خراسان رضوي با حضور در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه فردوسي مشهد و در جمع دانشجويان معتكف اين دانشگاه اظهار داشت : اعتكاف فرصتي براي تدبر در انتخاب مسير زندگي است، در حال اعتكاف بهترين عبادات اين نيست كه خود را خسته كنيد، نمازهاي طولاني بخوانيد؛ بلكه مهم اين است كه عبادت در انسان حال ايجاد كند و به نقطه اي برسيد كه خود را در محضر خدا احساس كنيد و در عبادات خود احساس كنيد خداوند مخاطب شماست و اين همان نقطه تجلي ذات مقدس پروردگار است.

سخنراني استاد رحيم پور ازغدي در روز پنجشنبه نيز براي معتكفين حاضر در پرديس دانشگاه فردوسي مشهد  از ديگر برنامه هاي مراسم اعتكاف دانشجويان بود.

همچنين بر اساس هماهنگي انجام شده، سخنراني مهندس رشيديان استاندار خراسان رضوي در جمع اعتكاف كنندگان در روز پنجشنبه براي حاضران در مراسم هفتمين اعتكاف دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد انجام شد.

برگزاري حلقه هاي معرفت با حضور اعضاي هيئت علمي دانشگاه فردوسي مشهد در دو نوبت صبح و عصر با حضور دكتر عابدي و دكتر اصغري نكاح و دكتر باغ گلي و خانم مشايي از دیگر برنامه های فرهنگی بود که براي اعتكاف كنندگان برگزار گرديد .

لازم به ذكر است اعتكاف كنندگان در دانشگاه فردوسي مشهد از صبح پنج شنبه با سخنراني حجه الاسلام ماندگاري جهت اعمال ام داوود اماده شدند كه اين مراسم در روز پنجشنبه و در آخرين روز از حضور اعتكاف كنندگان در مسجد دانشگاه فردوسي مشهد اعمال ام داوود با حصور حجج اسلام طلابيگي و سوري و مراد نژاد برگزار شد و پس از برگزاري نماز، كليه شركت كنندگان در مراسم اعتكاف در دانشگاه فردوسي مشهد مراسم را ترك نمودند و آيين اعتكاف ماه رجب با حضور پر شور معتكفين در مسجد دانشگاه فردوسي مشهد پس از سه روز عبادت و بندگي به پايان رسيد.

لازم به ذكر است از كليه شركت كنندگان در مراسم هفتمين اعتكاف دانشجويي در دانشگاه فردوسي مشهد با اهداي يك شاخه گل و پك هديه اعتكاف 96 تقدير شد .

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: نوید سروآزاد

photo 2017-04-12 01-41-26