photo 2017-05-13 08-56-40

برنامه های ستاد گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشگاه فردوسی مشهد اعلام شد

دکترمسعود همایونی فر مدیر رفاه و سلامت دانشگاه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، با اشاره به برگزاری هفته خوابگاه های دانشجویی از تاریخ 23 تا 29 اردیبشهت ماه اظهار داشت: هفته خوابگاه ها فرصتی برای تعامل بیشتر مسئولین و دانشجویان است و برای این هفته  برنامه ریزی های متنوعی شده و به اطلاع دانشجویان رسیده است.
مدیر رفاه و سلامت دانشگاه فردوسی مشهد ضمن اشاره به همکاری شورای صنفی خوابگاه ها در اجرای برنامه های هفته خوابگاه ها بیان کرد: حضور شورای صنفی در این زمینه بسیار موثر بوده به نحوی که قسمتی از اجرای برنامه های ذکر شده توسط شورای صنفی خوابگاه ها انجام می شود. همچنین ستاد گرامیداشت هفته خوابگاه ها با همکاری شورای صنفی خوابگاه های فجر و پردیس راه اندازی شده است و بخشی از مسئولیت را بر عهده گرفته است.
وی اشنایی دانشجویان با اقداماتی که در طول سال توسط دانشگاه انجام میشود و نیز ارتباط بیشتر دانشجویان با مسئولین را از اهداف اجرای برنامه های هفته خوابگاه ها دانست و افزود: این فرصتی است که سایر بخش های دانشگاه با  فعالیت هایی که در خوابگاه ها انجام می گیرد آشنا شوند و در همین راستا با مشکلات خوابگاه و دانشجویان خوابگاهی روبه رو شوند و فرصت و راهی برای حل آن ها بیابند.

مدیر رفاه و سلامت دانشگاه فردوسی مشهد در ادامه ضمن دعوت از دانشجویان ساکن در خوابگاه های فجر و پردیس جهت شرکت در برنامه های هفته خوابگاه به برخی از برنامه های ستاد گرامیداشت هفته خوابگاه ها اشاره کرد.

انجام مسابقات ورزشی در 13 رشته برای دختران و پسران دانشجو، ویزیت رایگان پزشک عمومی و انجام آزمایشات پزشکی ویژه دانشجویان خوابگاهی در مرکز بهداشت و درمان ، همایش اطلاع رسانی و پیشگیری و تشخیص بیماری های رفتاری، بازدید مشاوران و مددکارن از اتاق های دانشجویان و تعامل با ایشان را از برنامه این ستاد در حوزه سلامت برشمرد .

وی در ادامه افزود: تشرف سحرگاهی دانشجویان به حرم مطهر رضوی، دیدارصمیمانه مسئولان دانشگاه با دانشجویان در محیط خوابگاه ، برگزاری مسابقات متنوع از جمله انتخاب اتاق برتر و دانشجوی نمونه ، جشنواره غذایی ، برگزازی نمایشگاه صنایع دستی در خوابگا هها پردیس ، از دیگر برنامه های ستاد گرامیداشت هفته خوابگاهه ها می باشد.

دکتر همایونی فر همچنین به برگزاری یک جشن بزرگ به مناسبت هفته خوابگاه ها در روز دوشنبه 25 اردیبهشت در سالن ورزشی 22 بهمن اشاره کرد و افزود در این جشن ضمن اجرای برنامه های شاد و مفرح از دانشجویان و کارکنان فعال در حوزه خدمات دانشجویی و همچنین برگزیدگان مسابقات هفته خوابگاه ها تقدیر خواهد شد. همچنین دو نوبت جنگ شاد شبانه در فضای عمومی خوابگاه های پردیس 2 و فجر و نیز نمایش فیلم های ایرانی در تالار رودکی مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه از دیگر برنامه های فرهنگی پیش بینی شده برای دانشجویان خوابگاهی می باشد.

دکتر همایون فر همچنین اظهار کرد: برگزاری این جشن ها در تغییر روحیه دانشجویان در قبل از امتحانات می‌تواند موثر باشد که البته میزان موفقیت ما در  این امر را باید دانشجویان اعلام کنند.

وی  ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهیدان گرانقدر اعلام کرد پایان بخش برنامه های ستاد گرامیداشت هفته خوابگاه ها مراسم غبار روبی و تجدید میثاق به شهیدان در جوار یادمان شهیدان گمنام دانشگاه فردوسی مشهد می باشد.

دکتر همایون فر تغییر در نگرش دانشجویان خوابگاهی را از انتظارات برگزاری هفته خوابگاه ها دانست و افزود:  از آنجا که دانشجویان خوابگاهی این نگرش را دارند که رسیدگی به آن ها کمتر است و امکانات و شرایطی که دارند نسبت به سایر دانشجویان در سطح پایین تری است امید است با فعالیت هایش در نظر گرفته شده در این هفته و تعامل بیشتر با اداره امور خوابگاه ها از نزدیک درگیر شوند و به نوعی متوجه شوند که مسئولین دانشگاه به فکر آن ها و رفاهشان هستند‌.

وی  در پایان با اشاره به اهداف برگزاری هفته خوابگاه های دانشجویی افزود: برنامه های پیش بینی شده در راستای ترویج اصول صحیح زندگی خوابگاهی، جلب مشارکت دانشجویان در مدیریت های اجرایی و ترویج ورزش در محیط های خوابگاهی، از طریق برپایی جشنواره ها و مسابقات با موضوعات ورزشی، سلامت و تندرستی در زندگی خوابگاهی بوده است.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

برای مشاهده برنامه های ستاد گرامیداشت هفته خوابگاه ها اینجا کلیک کنید