نمایش کمدی موزیکال «هتل ایران» در تالار رودکی اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، نمایش کمدی موزیکال " هتل ایران " به نویسندگی افشین هاشمی و کارگردانی جلال شبانی در تالار رودکی به روی صحنه می رود.

نمایش کمدی موزیکال «هتل ایران»  از 30 اردیبهشت تا 4 خرداد 96  از ساعت 18  در تالار رودکی مجتمع کانون های فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد اجرا می شود.

گفتنی است در این نمایش دانشجویی که توسط کانون تئاتر دانشگاه فردوسی مشهد تهیه شده است، محمدعلی نیازپور، امین راد گلچین، رضا جلایری، مژگان خمیس‌آبادی، سوسن مالدار، محدثه اسلام‌پناه و جلال شبانی  به اجرای نقش می پردازند.

در دعوت نامه این نمایش که از سوی کانون تئاتر منتشر شده آمده است:

پس از سال‌ها، انتظار به پایان رسید!!
بعموم اهالی محترم و خوش ذوق و هنردوست یونیورسیته فردوسی مشهد بشارت داده میشود که برای اولین مرتبه «تیاتر کمدی موزیکال هتل ایران» از طرف اکتورال یونیورسیته بجهت انبساط خاطر شما بمعرض تماشای عموم گذاشته می شود.

به قلم هنرمند خوشدست: سید افشین هاشمی
کارگردان و همه‌کاره: جلال شبانی

بازیگران:
محمدعلی نیازپور
امین راد گلچین
رضا جلایری
مژگان خمیس‌آبادی
سوسن مالدار
محدثه اسلام‌پناه
و
 سلطان کمدی خنده: جلال شبانی

"تهیه شده در کارگاه بازیگری سروش زاغیان"

به تاریخ 30 اردی‌بهشت لغایت 4 خرداد ماه سنه‌ی هزار و سه‌صد و نود شش خورشیدی، به ساعت 18
در آمفی‌تیاتر رودکی (همان پردیس سابق!)
بهای بلیت: 5000 تومان - شب اول: 3000 تومان - پیش فروش: 4000 تومان (برای خرید بلیت پیش فروش به کانون فرهنگی مراجعه نمایید.)

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

photo 2017-05-14 20-24-20