hhhkhk

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، استاندار خراسان رضوی ، به همراه جمعی از مدیران اجرایی،  از غرفه دانشگاه فردوسی در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم مشهد بازدید کرد.
گفتنی است امسال فعالیت غرفه دانشگاه فردوسی اختصاص به مرکز حفظ قرآن شهید شهریاری نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه فردوسی دارد. از جمله فعالیتهای غرفه دانشگاه فردوسی، معرفی مرکز حفظ قرآن شهید شهریاری نهاد نمایندگی رهبری، ثبت نام کلاسهای حفظ (سه ساله و پنج ساله)، تجوید و روانخوانی و نغمات، برگزاری مسابقه(هرشب با اهدای جوایز)، مشاور تخصصی حفظ قرآن با حضور اساتید مرکز حفظ شهید شهریاری، کار حجمی با موضوع افطاری ساده و دور از تجمل، ارائه پایان نامه ها با موضوعات قرآنی و پخش کلیپ می باشد.
لازم به ذکر است این غرفه واقع در نمایشگاه های دائمی آستان قدس واقع در پارکینگ باب الجواد(ع) غرفه 66 تا تاریخ 22 خرداد ماه  از ساعت 18 الی 24 پذیرای علاقه مندان است

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

sdsdwsds