سال 1390، دانشگاه فردوسی مشهد افتخار میزبانی دو شهید گمنام دفاع مقدس در جوار مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها را به خود اختصاص داد. اما در آن زمان کسی نمی دانست که پیکر سردار رشید لشکر 5 نصر ابوالفضل رفیعی که در سال  1362 در عملیات خیبر، به شهادت رسیده بود، یکی از آن دو شهید گمنام است.

پس از گذشت 34 سال بنابر آزمایشات انجام شده مشخص گردید که افتخاری دیگر بر افتخارات دانشگاه فردوسی مشهد افزوده شده است و این دانشگاه که تجلیگاه ستارگان درخشان علم و ادب خراسان بزرگ بوده است، هم اکنون ستاره درخشانی از آسمان ایثار، اقتدار، خلوص و شهادت را در خود جای داده است. و چه خوش قرینه است پیوند میان مجاهدت های جوانان دیروز در جبهه های نبرد با استکبار و تلاش جوانان امروز در عرصه های علمی برای استقلال میهن اسلامی ایران.

لازم به ذکر است مراسم تجدید میثاق با سرادر شهید ابوالفضل رفیعی در روز سه شنبه 20 تیرماه ساعت 19 با روایت گری حاج صادق آهنگران در محل یادمان شهدای دانشگاه فردوسی مشهد جنب مسجد حضرت زهرا( س) برگزار می شود.

از عموم دانشگاهیان دعوت می شود در این مراسم معنوی شرکت فرمایند.

shahid rafei