photo 2017-07-12 00-04-43

مراسم گرامیداشت سردار رشید اسلام شهید ابوالفضل رفیعی سه شنبه شب با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد ، فرماندهان سپاه پاسداران،جمعی از مسئولان ، خانواده محترم شهید، همرزمان این شهید و مردم شهید پرور در مزار شهدای گمنام دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در این مراسم گفت: این دانشگاه به عنوان بزرگترین مرکز علمی پژوهشی شرق کشور افتخار دارد پا به پای امت شهیدپرور ایران نقش خود را به خوبی ایفا نموده است بطوری  که رایحه دل انگیز شهادت چه در انقلاب و چه در دوران دفاع مقدس و پس از آن در دانشگاه فردوسی مشهد به مشام می رسد.

دکتر محمد کافی با اشاره به اینکه دانشگاه فردوسی مشهد 145 شهید به انقلاب و نظام تقدیم کرده است اظهار نمود: امروز 135 نفر از استادان این دانشگاه از خانواده معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان هستند.

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در پایان سخنان خود اظهار نمود : همچنین 364 نفر از کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد و 1400 نفر از دانشجویانی که در این دانشگاه درس می خوانند از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران هستند.

حجت الاسلام والمسلمین صالحی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد نیز با اشاره به افتخار دانشگاه به حضور مزار این شهید بزرگوار ، در خصوص شهید و شهادت برای حاضران مطالبی را اظهار نمود.

فرزند سردار شهید رفیعی نیز در این مراسم گفت: ما خانواده های شهدا توقع نداریم کسی مشکلات مالی ما را حل کند یا در مسیر زندگی کمکی کند و حتی توقع نداریم کسی به ما احترام بگذارد، اما مردم ایران چیزی به نام امنیت دارند که حاصل و دسترنج عده زیادی از جمله شهدا، جانبازان، آزادگان و خانواده های آنهاست که در ذیل فرماندهی یک نفر محقق شده است.

وی گفت: امنیت در دوران انقلاب و دفاع مقدس در ذیل فرماندهی امام خمینی(ره) و هم اکنون تحت زعامت مقام معظم رهبری تامین شده لذا تنها توقع ما از مردم این است که گوش به فرمان رهبری باشند.

سردار مرتضی قربانی فرمانده وقت لشگر 5 نصر خراسان نیز در سخنان خود درخصوص صفات شهید و عملکرد خوب شهید ابوالفضل رفیعی در زمان جنگ نکاتی را ذکر نمود .

پایان بخش مراسم گرامیداشت سردار رشید اسلام شهید ابوالفضل رفیعی در محل مزار شهدای دانشگاه فردوسی مشهد مداحی صادق آهنگران بود.

سردار شهید ابوالفضل‌ رفیعی‌ سیج‌ متولد سال‌ 1334 در روستای‌ سیج‌ مشهد بعد از گذراندن مقطع تحصیلی راهنمایی در مدرسه خیرات‌ خان‌ مشهد به مدت‌ هفت‌ سال‌ به‌ تحصیل‌ علوم‌ دینی ‌پرداخت‌ و همزمان در مبارزات علیه ‌رژیم‌ پهلوی‌ مشارکت داشت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و با شروع‌ جنگ‌ تحمیلی‌ عازم‌ جبهه‌ها شد. وی سرانجام در سمت جانشینی ‌فرماندهی‌ لشکر پنج نصر و فرمانده تیپ امام صادق(ع) در تاریخ 12 اسفند ماه 62 در منطقه عملیاتی خیبر به شهادت رسید.

پیکر شهید رفیعی به عنوان یکی از دوشهید گمنام تفحص شده در تاریخ 12 اردیبهشت سال 1390 در دانشگاه فردوسی مشهد به خاک سپرده شد که یکشنبه گذشته از طریق آزمایش دی.ان.ای مشخص شد که پیکر یکی از دو شهید گمنام مدفون در دانشگاه فردوسی مشهد متعلق به سردار شهید ابوالفضل رفیعی است.

این شهید بزرگوار که به علمدار خیبر معروف است سال 1362 در منطقه عملیاتی خیبر به شهادت رسید و هفته پیش نتیجه آزمایش دی.ان.ای وی مشخص شد.

photo 2017-07-11 23-27-50

photo 2017-07-11 23-32-35