30191

نشست انتخاب عضو دانشجویی شورای مرکزی نظارت بر وضعیت صنفی رفاهی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

مهندس هادی اکرمی دبیر اجرایی این نشست در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد اعلام کرد : در این نشست یکی از اعضای دانشجویی شورای مرکزی نظارت بر وضعیت صنفی و رفاهی دانشجویان دانشگاه های کشور از بین دبیران شورای صنفی دانشگاه های کلان منطقه 4 کشور متشکل از مناطق 8 و 9 با حضور معاون سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، معاونین فرهنگی اجتماعی و دانشجویی منطقه 8 و 9 و  دبیران شورای صنفی دانشگاه های این مناطق برگزار خواهد شد.

کارشناس تشکل های اسلامی مدیریت فرهنگی دانشگاه در ادامه وی افزود: این نشست از ساعت  9 روز پنجشنبه 22 تیرماه با ثبت نام نامزدها و جلسه گفتگو و هم اندیشی آغاز می شود و در ادامه پس از معرفی هریک از نامزدها انتخابات در محل تالار اندیشه مجتمع کانون های فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود .

گفتنی است مناطق 8 و 9 دانشگاهای کشور شامل  دانشگاه های  شمال شرق و جنوب شرق کشور می باشد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد