photo ۲۰۱۷-۰۷-۲۷ ۱۱-۳۲-۵۳

انا لله و انا الیه راجعون

خبر متاثرکننده و تأسف‌بار درگذشت استاد فرهیخته دکتر ناصر رضا  ارقامی، عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی و یک از مفاخر علمی  دانشگاه فردوسی مشهد موجب تاثر همگان شد.
عروج آن فقید سعید را به دانشگاهیان معزز و بازماندگان گرامی ایشان تسلیت و تعزيت عرض مي‌نمايیم و از خداوند منّان براي آن مرحوم، علوّ درجات و رحمت واسعه‌ي الهي و براي بازماندگان گرانقدر و بستگان ارجمند، صبر و شكيبايي در تحمّل اين مصيبت مسألت داریم.

مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد

گفتی است بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، مراسم تشییع آن مرحوم  از  ساعت 10 صبح روز پنجشنبه 5 مرداد ماه 1396 از بلوار باهنر درب بانک تجارت پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد و ساعت ۹ صبح جمعه 6 مرداد ماه در جوار مضجع منوّر رضوی علیه السلام مراسم وداع و نماز بر پیکر استاد دکتر ناصر رضا ارقامی انجام می شود سپس خاکسپاری در زادگاه ایشان، نیشابور، انجام خواهد شد .

مراسم ترحیم و بزرگداشت آن استاد فرزانه عصر روز شنبه و یکشنبه 7 و 8 مرداد ماه 96  از ساعت 16:30 الی 18:30 در مسجد توفیق واقع در خیابان احمدآباد نبش طالقانى ۹ برگزار می گردد.