به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه غیرانتفاعی و غیر دولتی شمال - آمل با همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد با بهره گیری از تجارب گذشته، اساتید بزرگوار دانشگاه های معتبر ایران و جهان و نهادهای علمی پژوهشی، کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، را برگزار نماید. این کنفرانس به دنبال آن است که با گردهم آوردن صاحب نظران، اندیشمندان، دانشگاهیان، سیاستگذاران و مدیران، سازمان های ذی ربط و علاقه مند، و متخصصان و علاقه مندان موضوع عمران، به تبیین مفاهیم و اهداف آن بپردازد و فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات و ارائه ی یافته های پژوهشی نوین در زمینه ی مذکور باشد. این کنفرانس با شعار "پیشرفت های نوین در مهندسی عمران" فرصتی برای گردهمایی صاحبنظران، متخصصان واندیشمندان در حوزه مهندسی عمران، است. برگزاری این کنفرانس امکان تبادل نظر و ایجاد ارتباط علمی با دانشگاه ها و مراکز تخصصی کشور و جهان در زمینه مفاهیم مشترک و مرتبط با محورهای کنفرانس را فراهم می سازد.

محورهای کنفرانس:

سازه و مکانیک کاربردی
دینامیک سازه، زلزله و زلزله شناسی
ژئوتکنیک
سازه های هیدرولیکی و دریایی
مهندسی و مدیریت منابع آب
بهداشت، ایمنی، محیط زیست (HSE) و توسعه پایدار
مدیریت پروژه و ساخت
فن آوری‏ های نوین در مواد و مصالح
راهسازی و روسازی
برنامه ریزی حمل و نقل و ترافیک
نقشه برداری و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)
پدافند غیرعامل
محاسبات نرم و کاربرد هوش مصنوعی در عمران
کاربرد نانو در مهندسی عمران

تاریخ برگزاری:
۲۴ آبان ۱۳۹۶ تا ۲۵ آبان ۱۳۹۶
مهلت ارسال چکیده:
۷ مرداد ۱۳۹۶
مهلت ارسال اصل مقالات:
تاریخ اعلام داوری مقالات:
۱۵ مهر ۱۳۹۶

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی کنفرانس مراجعه نمایند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

1501488393-index