نشست معاونان و مديران دانشجوي و فرهنگي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي منطقه 9 كشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نشست معاونان و مديران دانشجويی و فرهنگي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي منطقه 9 كشور، پنجشنبه 19 مردادماه 1396 در محل مجتمع کانون‌های فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
دکتر کامران داوری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد هدف از این نشست را بررسی مباحث فرهنگی – اجتماعی، صنفی، رفاهی و دانشجویی و نیز ایجاد فضای تعامل و همفکری میان مسئولان حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 و وزارت علوم تحقیقات و فناوری به‌منظور برنامه‌ریزی و هماهنگ‌سازی هر چه‌بهتر فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی اعلام کرد.
وی در ادامه افزود: در این نشست که با حضور معاونان فرهنگی و دانشجویی و نیز مدیران حوزه‌های فرهنگی- اجتماعی، تربیت‌بدنی، مشاوره، دانشجویی و انضباطی دانشگاه‌های منطقه 9 کشور برگزار می‌شود کمیسیون‌های تخصصی مختلفی در حوزه‌های مشاوره و بهداشت، خدمات دانشجویی، تربیت‌بدنی، فرهنگی و اجتماعی، فعالیت‌های داوطلبانه فرهنگی و اجتماعی پیش‌بینی‌شده است.
دکتر داوری اظهار داشت: برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع فعالیت‌های داوطلبانه دانشگاهیان، معرفی دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد و نیز معرفی ساختار و برنامه‌های دفتر آموزش‌های شهروندی و مهارت‌های اجتماع‌محور دانشگاه از دیگر بخش‌های این نشست می‌باشد.
گفتنی است دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور شامل دانشگاه‌های استان‌های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی و سمنان می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

photo 2017-08-08 17-39-30