بر اساس اعلام دبیرخانه مرکزی دهمین جشنواره ملی حرکت، پوستر این دوره از جشنواره از بین بیش از ۵۰ طرح ارسالی به دبیرخانه پس از بررسی و داوری توسط شورای هنری اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم انتخاب شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، جشنواره ملی حرکت؛ ویژه آثار و دستاوردهای علمی دانشجویان به صورت سالانه برگزار می شود و امسال دهمین دوره این جشنواره در روزهای سوم تا پنجم آذرماه به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار خواهد شد.

در این دوره از جشنواره ۱۲۴۴ اثر در حوزه های رقابتی مختلف جشنواره دریافت شده است و اکنون در حال داوری می باشند.

این دوره از جشنواره علاوه بر انجمن های علمی دانشجویی، گروه های دانشجویی و دانشجویان به صورت انفرادی نیز در برخی از حوزه ها امکان ارسال اثر داشته اند.

final-harkat-10